Bana fotoğrafları küçültebilen bir program lazım.Mesela boyutlar 20x12 iken 10x8 yapabileyim.Bilen var mı?
fotoğrafları küçültebilen bir program?
Teşekkürler Burak.En kısa zamanda deneyecem
Bunu Standart Paint ilede yapabilirsiniz. Çok basit bir işlem Panit açıkken Menuden Resim, Uzat/eğ Tıklayınız Daha sonra yatay ve dikey değerleri giriniz hepsi bu .
paint net degerleri sizer a gir ve entere bas yaterli üstelik ücretsiz
bektashBunu Standart Paint ilede yapabilirsiniz. Çok basit bir işlem Panit açıkken Menuden Resim, Uzat/eğ Tıklayınız Daha sonra yatay ve dikey değerleri giriniz hepsi bu .Paint ile resimi boyutlandırınca Resimin netligi bozuluyor malesef :) İlk mesajda verdigim programı öneriyorum
Adobe Photoshop CS3 diyeceğim ama bu işlem için biraz hatta epey fazla büyük ve kapsamlı bir yazılım oldu:)
Coşkun OLCAAdobe Photoshop CS3 diyeceğim ama bu işlem için biraz hatta epey fazla büyük ve kapsamlı bir yazılım oldu:)iki sokak ötedeki arkadaşa gitmek icin bmw almak gibi bisi olurdu herhalde
elazigliiki sokak ötedeki arkadaşa gitmek icin bmw almak gibi bisi olurdu herhaldeyooo kullanır abi canavar gibi küçültmeyi boş ver pire gibi yapar bee.......:):):)
benersinceyooo kullanır abi canavar gibi küçültmeyi boş ver pire gibi yapar bee.......:):):)
byburak2008Paint ile resimi boyutlandırınca Resimin netligi bozuluyor malesef :) İlk mesajda verdigim programı öneriyorumama genede denene bilir diyorum ben denedim sorun yaratmadı
waybeama genede denene bilir diyorum ben denedim sorun yaratmadıBozuyor istersen şöyle bir test yap.Önce yüzde 25,yüzde 25 küçült sonra yüzde 400 yüzde 400 büyüt.Tekrar orijinal boyut olur ama fotoğraf baya bozulmuş haldedir
Tavsiye edilen programları müsait olan zamanımda deneyecem.Herkese yardımları için teşekkürler
Office kullanıyorsan Office in aracı olan M.O Picture Manager ı kullanabilirsin
kylie0lmaz mı şunu dene [url][/url]www.Photoscape.KYLE ÖNERDİĞİN PROĞRAMI KULLANDIM GEÇEKTEN HARİKA
sen photoshop kullan hem öğrenirsin yavaş yavaş
Gimpi Dene http://www.gimptr.com
MatematikCanavarıBozuyor istersen şöyle bir test yap.Önce yüzde 25,yüzde 25 küçült sonra yüzde 400 yüzde 400 büyüt.Tekrar orijinal boyut olur ama fotoğraf baya bozulmuştamamda arkadaşım zaten küçülttükten sonra resmin çözünürlüğü daralmıştır ve bazı noktaları silinmiştir tekrar büyütürsen zaten bozulur bu doğaldır...
Microsoft Office Picture Manager yeterli
fireworkste iidir yaw adobe ailesinin güzide delikanlısı:)
Phosothop Cs4 öneririm :D ama biraz karısıktır 3d filan var :D