Evet arkadaşlar GIGABYTE biraz tuzlu gelince bu anakartlara yönelmek zorunda kaldım .
SİZCE :
FOXCONN - A7DA-S 3.0 mu ??
SAPPHIRE - AM3RS790G - PURE mi??
Evet arkadaşlar GIGABYTE biraz tuzlu gelince bu anakartlara yönelmek zorunda kaldım .
SİZCE :
FOXCONN - A7DA-S 3.0 mu ??
SAPPHIRE - AM3RS790G - PURE mi??
aslın da sapphire yada foxconn aynı özellikleri taşıyor ben kafan karışmasın diye tek ürün söğledim en iyi ürün aslında sapphire
Sapphire de daha AM3 ilk defa çıkardı Foxconn daha tecrübeli ?
Asus, MSI filan da alabilirsiniz...
Bu özelliklerde var mı asus msı fln onlar daha pahalı
keskinler_37Bu özelliklerde var mı asus msı fln onlar daha pahalıMSI pahalı değil aslında eskilere göreaynı fiyat mesela MSI DKA 790GX PLATİNUM KIYASLA BUNU MSI 790GX-G65 fiyatlar aynı aslında sana önerdiğim daha ucuz ve 790GX chipset aynı özellikleri taşır anakart markası bunu değiştirmez her markada olsun 790GX taşıyorsa ÖZELLİKLER aynıdır sadece firmalar owerlock ları farklı yapar ekran kartı gibi düşün her firmanın ekran kartı farklı dır ama özellikler aynıdırSon Düzenleme: sunuy_555555 ~ 20 Haziran 2009 17:52
sapphire yada foxconn da çift x16 slot var gıgabyte alıcağım zaman 790FX alıcam ve arada 100 tl gibi fark var ?
Ali Yenal Erbilen kıral cpu yu taksan mb dandik olduktan sonra bir işe yaramaz mb den keserken iyi düşün daha sonra benim köyde niye su elektirik yol filan yok deme. hata ata sözünüde buna yorumlaya biliriz ne ekersen onu biçersin.Sen taktın mı hiç?gigabyte den şaşma.
Ben ilk önce HD4850 takıcam daha sonra HD4870 düşünüyorum?
sapphire al adamlarda yılların tecrubesi var pure ismi anakartları ile baya satttılar :)