pc 915m12-gv-gls anakartın driverlerini bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
foxconn driver
Anakartın markasını modelini tam verirsen yardımcı oluruz.
Sağol arkadaşım anakartı yapan firma foxconn ama modelini yazmamış üstüne Yok yani didik didik ettim anakartı modeli felan yok.
bende chipset lerinden yola düşerek buldum driverleri.
ses i de rasgele bi MSI anakartın cd sini takıp öyle tanıttım
merhaba..benimde ses kartım foxconn ama bende senin gibi baktım bi türlü bulamadım çünkü yazmıyo üstünde...chipsetlerden nasıl bulduğunu söylermisin lütfen çoooooooooook acil...
EVEREST Ultimate Edition
inndir comda var ordan indir bu programla bak
çok tşkler yükledim programı ama ses kartı özelliklerini nerden bulacağımıda söylermisin..ana karttan oluyomu ?
kardeş çok sağol ya yükledim oldu :)
şimdide sorun msn hata verip duruyo onla uraşıyoz vala..iiki bi format attırdık böle oldu anlamadım gitti
uğraş uğraş uğraşmadan öğrenemezsin bu işi kazına kazına öğreneceksin
of offffff hangi siteden yüklemiştim ben bu faxconnu yaaaa
Lan bir kerede ağlama delikanlı ol yaw.her forum mesajında ağlıyorsun.yinemi format attınki pc ne kaybettin driverleri bir önceki forum mesajlarına Bakıp takip et yine bulursun
çıldırmamak elde değil yaaaa.msn hata verio diye format attırdım bugün..ses kartını şimdide bulamıyom hangi sitedeydi diee alalala alalalalaalalalalala
ya msn nin hata vermesi tarih saat ayarlarından kaynaklanıyo olabilir benimde başıma gelmişti ama birarkadaşıma sordum bu yüzden olabileceğinin söyledi ve dediğini yaptım sorun halloldu sende tarıh ve saatını ayarla bakalım ayarlı değilse eğer.