Foxconn P4M900-8237A anakartım var ekran kartı almak istiyorum ama hangi model marka destekledıgını bılmıyorum sitesine baktım ama bu modelı bulamadım googledenden aradım ama bulamdım yardımcı olursanız sevınırım sagolun...
Foxconn P4M900-8237A Hangi Ekran Krtını Destekler?
nvidia gt serisini destekleyebilirmi bide intel core 2 duo desteklermi saolun..
Nvidia GT serisini destekler..İşlemcide şüpheliyim anakartın 2 türlü versiyonunu buldum 478 pn ile 775pn
775pn ise destekler.Tam olarak isimini yazarsan daha iyi yardımcı olurum.Bu program Bakabilrsin
RESİMDEKİ GİBİ PC DEN PrintSecreen yaparak resmi kaydet ve buraya upload et ve resim adresini buraya gönder eğer yapamssan resimdeki Motherboard kısmını yazman yeterli olacaktır
hmm iyimis yaa.. Pcnin ozelıkler bole...
Gordugun gibi ekran kartım yok :D yeni almayı dusunuyorum 150 lıraya kadar bu bilgisayara uyan hangi modeli önerirsin
Anakartın aşağıdaki olmalı.Core 2 Duo destekler yeni core duo değilde eski core duo
Mesala E6700,E5300,E5500,E6300,E4600,E6600 gibi modelleri takabilirsin.Sıfır bulamassan 2.ele bak derim
http://tanbul.com/t/P4M9007MB--51873.aspx
Ekran Katı olarak şunu alabilirsin ama Psu Kaliteli en az 350-400 Watt olmalı(300 watta bile çalışan var diyor ama yinede riske atma Powerını Bilmiyorsan kasanın içini açıp bakabilirsin markası ve kaç watt olduğu üzerinde yazar)
Benim PSU Casper. Ben 400W gördüm, sen yinede bak.Alacağım ekran kartı için yeterli olur mu?
Tamam çok sağol yardımların için..