Foxonic Professional 4.0 [15.03.2010]

CHIP Online
15-03-2010, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Foxonic güçlü bir PDF aracıdır ve aynı ürün içerisinde pek çok farklı aracın özellikleri yer almaktadır. Alt araçları arasında: Image to PDF Converter, TIFF to PDF Converter, PDF Protector, PDF Slide Show/Presentation Maker,  PDF Optimizer, PDF Stamper, PDF Merger, PDF Splitter, PDF Page Extractor, PDF Page remover, PDF Permission Modifier, PDF Password Modifier ve daha fazlasını vardır!Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum

Foxonic güçlü bir PDF aracıdır ve aynı ürün içerisinde pek çok farklı aracın özellikleri yer almaktadır. Alt araçları arasında: Image to PDF Converter, TIFF to PDF Converter, PDF Protector, PDF Slide Show/Presentation Maker,  PDF Optimizer, PDF Stamper, PDF Merger, PDF Splitter, PDF Page Extractor, PDF Page remover, PDF Permission Modifier, PDF Password Modifier ve daha fazlasını vardır!Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online ForumBu araç sayesinde favori görsellerinizi ve taranan metin dosyalarını PDF'ye dönüştürebilirsiniz. Şifreleyebilir, kendi PDF e-kitaplarınızı hazırlayabilirsiniz. Fotoğraf albümler,, sunumlar ve slayt gösterileri hazırlamak kolay ve keyiflidir. Ayrıca güvenle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: www.chip.com.tr

DOWNLOAD: Foxonic Professional 4.0

bilgi_çağı
16-03-2010, 00:06   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
349 mesaj

Paylaşım ve bildirim için teşekkürler.
Bugünkü program iyiye benziyor diyordum kiMasum, şu yorumlara bir göz attım:
http://tr.giveawayoftheday.com/foxonic-professional-4-0/#comments
ve yüklemeden vazgeçtim.Beğenmedim

Son Düzenleme: bilgi_çağı ~ 16 Mart 2010 00:08
GeçeninYargıcı
16-03-2010, 00:55   |  #3  
Yıllanmış Üye
144 mesaj

Neden böyle bir düşünceye kapıldınız?
Size ille programı yükleyin deyemem  herhalde Mehmet aydın beyin yazısını okuduktan sonra bu kararı verdiniz zannediyorum.
Bende Mehmet beye cevaben yazı yazdım birde onu ukuyun bakalım düşüncenizde bir değişiklik olacakmı
yazıyı okuduktan sonra fikrinizin değişeçeğine inanıyorum.

GeçeninYargıcı
16-03-2010, 00:57   |  #4  
Yıllanmış Üye
144 mesaj

Mehmet beye yazdığım yazı.
Sy.Mehmet AYDIN bey.
Verdiğiniz bilgi tamamen doğru bilgidir.
Yalnız şöyle birşey var bunu sizde fark etmişsinizdir site programların bazen seri alini alenen vermiyor active olayı ile
regedite kabul ettiriyor biliyorsunuz bu programdada işlem bu şekilde yapıldı ve bilgi sayarlarda bulunan bazı virüs programları active olayını sisteme saldırı olarak algılaya biliyor.
Size hak vermiyor değilim üç aded virüs firması programda virüs uyarısı vermiş doğrudur inanıyorum.
Ama yukardaki active olayında bahsettiğim gibibi active yapılma esnasında böyle bir uyarı olması normaldir dediğim gibi bazı virüs programları active olayını sistem saldırısı görüyor. bu normal bir durumdur bu virüs anlamına gelmez.
Mesela ben kendi bilgisayarımda ESET NOD 32 Antivirus Smart Scurity v.4.0.474.0 32 trk programını kullanıyorum lisanslı devamlı güncelleme oluyor bazen günde 2 veya daha fazla ama her günlük güncellemesi mevcut devamlı güncelleniyor bende kurdum bende böyle bir uyarı gelmedi.
Daha doğrusu şunu söylemek lazım biraz güven gerekiyor içinizde böyle bir kuşku oluştuysa tavsiyem kurmayın.
Bana sorarsanız ben kurdum ve kullanıyorum dedimya güven meselesi.
Bazen görüyorum admin notu diye deniliyorki virüs taramasından geçti virüs yok ben şahsım adına bu şekilde kullanıcıya virüs yoktur diye
bir yazı yazmam nedenmi işte sizinde yukarda belirttiğiniz gibi
3 tanınmış virüs şirketi testinde virüs uyarısı verdi bende çıkmamış olabilir misali virüs taraması yapıldı yoktur demek doğru değildir
bu kararı kullanıcıya bırakmak lazımdır.

bilgi_çağı
16-03-2010, 18:13   |  #5  
Yıllanmış Üye
349 mesaj

Ben yüklemeden önce varsa yorumlara bakarım ve orada olumsuz bir karar verilmişse yüklemem, herhangi bir yorum yoksa da programın kalitesine ve bana göre işe yararlığına bakarım.o kişiye yönelik verdiğiniz cevabı okudum, buraya da yazmışsınız teşekkürler fakat yinede içinde bir şüphe kaldığı için yüklemedim.
Hem aydınlatma ve hem de oraya yazdığınız cevabı usanmadan buraya da yazdığınız için teşekkürler.

GeçeninYargıcı
17-03-2010, 00:22   |  #6  
Yıllanmış Üye
144 mesaj

Sy.bilgi-çağı
Fikrinize saygım var yükleyip yüklememek size kalmış hiç kimse size illede yükleyeçeksiniz diye zorlama yapma hakkına sahip değil.
Yalnız sizi bir konuda  haddim olmayarak uyarmak isterim burası sanal alem beni saymayın ben hiç birşey bilmiyorum yalnız yorumları takip ederken ismini verip kendilerinin reklamını yapmak istmiyorum bir kaç arkadaş var onların yorumlarını dikkate alın derim çünki yazdıkları yorumlarda konuya ne kadar hakim oldukları belli oluyor kimin yorumu geçerli kimin yorumu zayıf isim verip kimseyi rençide etmek istemem
herkes bildiği kadarını yazıyor.