Laptop: Acer Aspire 5745g
Özellikleri:
Intel(R) Core(TM) i5 CPU M430 @ 2.27ghz 2.27 ghz
sistem türü 64bit işletim sistemi
ekran kartı nVIDIA geforce gt330m 1gb
Ram: 4gb
SORUN: Bazı fps oyunlarda örneğin cod4, oyun oynarken 15 20 dk gectikten sonra pc kitlenio ekran ve ses gidio hic bi işlem yapamıorum anca res atmak zorunda kalıorum. Bütün forumlarda aramama rağmen düzgün bi cevap bulamadım. Yaklaşık 2 ay önce cod4ü cok rahat oynayabiliodum ondan sonra harddiskim yandı ve fanı bozulmuşştu bilgisayarın bilgisayara format attırdım daha öncedende win7 ydi ama bu ultimate eskisi home basic di galiba. Önceki hdd m 320 gb di simdiki 500gb fanın ne oldugunu bilmiorum ama bi yandanda güç kaynagımı yetersiz diye düşünüorum. Forumlarda bu sorunu yaşayanların vista ve window7 kullananların oldugunu gördüm ama kimse çözüm getrmemiş. Ve pc sadece cod4 e takılıo Reckoningi son özelliklerde bitirdim 8-9 saat oynamıslıgım var bi günde laptop tık demedi ama cod4 e giriorum bilenler için söyliyim 250 fps alıorum oynarken kasma sıkıntısı yok bi anda kitlenio. Yardım edin tkrr formatmı attırmam gerekio sorun yazılımsal mi yoksa bi arkadasımın dedigi gibi anakartım mı ısınıo :S En son çare size geldim lütfen bi yardımı eksik görmeyin