FPS türünde en başta gelen savaş oyunları bunlar? Peki en iyisi hangisi?
FPS Savaş Türünün Lideri Hangisi?
Battlefield serisi her zaman iyi olmuştur.
Call Of Dutynin hikayesi sarıyor,Battlefieldinse grafikleri,Medal Of Honor ikisi arasında,Hem grafik hem senaryo olarak hoş,Ama Kıyaslamaya gelince şu daha iyi diyemiyorum,Fps olarak güzel çok oyun var,ama bence hiç biri gelmiş geçmiş en iyi fps denecek türden değil. (ve Far cry 3 nerde )
Battlefield en iyi oyun seçildi ama Call of Duty de yıllardır satış rekorları kırıyor :) Medal of Honor da yılmadan, azimle, bu iki oyunun peşinde yıllardır koşuyor :)
Bu arada FarCry tam olarak Savaş türünde olmadığı için yani bunlara benzemediği için listede yok :)
Battlefield'in Grafikleri Harika Birde COD Gibi Senaryosu Olsa.COD'un Senaryosu Güzel Olsada Her Oyunda Aynı Motoru Kullanıyorlar Şahsen Artık COD'u Bıraktım Battlefield Grafik açıdan DAha İyi Grafiği İyi Olmayan Oyunlar Bana Zevk Vermiyor.Ayrıca Medal Of Honor 2010 Oyununun Konusu Bana Göre Harikaydı.
Battlefield 3 ü önceden low da oynamıştım ultrada oynadım grafik olarak hakkat cok başarılı ancak Call of duty diyorum ben hikaye pert olduktan sonra grafiği ne edeyim.
Aslında Battlefield in grafik ile Call of Duty'in senaryosu karışımı olsa en iyi fps o oyun olur. Battleduty çok yakında... :)) Medal of Honor'u hiç sevmedim ben. En iyi oyunu Medal of Honor Allied Assault'tu bence :D Bozdu ondan sonra..
Aslında Battlefield in grafik ile Call of Duty'in senaryosu karışımı olsa en iyi fps o oyun olur. Battleduty çok yakında... :)) Medal of Honor'u hiç sevmedim ben. En iyi oyunu Medal of Honor Allied Assault'tu bence :D Bozdu ondan sonra..Evet warfigther cok kötü allied assault u eskiden internet cafe de oynardım cok güzel oyundu :D