Frankenstein ( Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı )

Watchman
29-01-2014, 14:52   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
373 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2008
Frankenstein tekrar yeni bir kurguyla beyzaperdede - cinemaFrankenstein tekrar yeni bir kurguyla beyzaperdede - cinema
"Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı", İngiliz yazar Mary Shelley'in klasik romanından çok...

Euronews, Avrupa'nin en çok izlenen haber kanali
     Önemli haberlerin yeraldigi günlük haber paketine abone olun:
     Euronews, 13 dilde yayin yapiyor:

"Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı", İngiliz yazar Mary Shelley'in klasik romanından çok farklı bir kurgu ve senaryo ile karşımıza çıkıyor. Kevin Grevioux'un çizgi romanından uyarlanan film, iki ölümsüz klan arasında kalan Frankenstein canavarının karmaşık savaşını karanlık fantezi tarzında seyirciye anlatıyor.  

Dr. Frankenstein'nın yarattığı ve 200 yıl sonra hala kimliğini arayan süper insan yaratığını ünlü aktör Aaron Eckhart canlandırıyor.   

Aaron Eckhart Frankenstein rolünün neden ilgisini çektiğini şu şekilde açıklıyor: "Bu gerçekten ilgi çeken bir hikayeydi. Babası tarafından reddedilen, dünyayı merak eden ama toplum tarafından dışlanmış, yalnız, aşkı arayan, hayatta gerçek amacını bulmaya çalışan ve kendi ruhunun peşinde bir adamın hikayesiydi. Sanki yaşadığım bir hikayeymiş gibi hissettim. Hayatımın bazı dönemlerinde ben de böyle durumları yaşadım. Eminim filmi seyredenler de bir şekilde aynı şeyleri hissedecekler."  

Adam filmde yaratık şeklinde korkunç heykelciklerden oluşan şeytan ordusuna karşı savaşa katılıyor. Filmin aksiyon sahnelerinde Filipinler'in dövüş sanat teknikleri kullanılmış.

Aaron Eckhart / Aktör: "Fimin aksiyon sahnelerine bayıldım. Özellikle kendini savunmak için kullandığın şu iki metrelik bambu sopalarıyla Filipin sopa dövüş sanatına. Bundan önce hiç duymamıştım. İnandırıcı olmak ve kendime veya başkasına zarar vermeden dövüşmek için altı ay boyunca yoğun bir şekilde çalıştım."


Bizi izlemeye devam edin:
     YouTube:
     Facebook
     Twitter