Free AntiViruslere Bir Alternatif

Onuralp Yılmaz
17-05-2010, 18:56   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
922 mesaj

Arkadaşlar bir arkadaşımın tavsiyesiyle PC-Tools AntiVirus Free kullandım. Söylediği kadar iyi koruma sağlıyor ve sistem kaynaklarını çok az kullanıyor. Ben bunu Avira, AVG gibi free antiviruslere alternatif olarak düşündüm. Sizede tavsiye ederim.

Buradan indirin: http://download.cnet.com/PC-Tools-AntiVirus-Free/3000-2239_4-10625067.html?part=dl-6257086&subj=dl&tag=button

Son Düzenleme: Onuralp Yılmaz ~ 14 Aralık 2010 15:59
nurdo
17-05-2010, 19:08   |  #2  
Taze Üye
12 mesaj

microsoft security essentials Derim Başka Bir Şey demem.. 64Bit ve 32 bit İşletim sistemleri İçinde mevcuttur ve tamamen ücretsiz bir yazılım.. microsoft tarafından kullanıcılarına...

Onuralp Yılmaz
17-05-2010, 19:10   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
922 mesaj
Alıntı: nurdo  
microsoft security essentials Derim Başka Bir Şey demem.. 64Bit ve 32 bit İşletim sistemleri İçinde mevcuttur ve tamamen ücretsiz bir yazılım.. microsoft tarafından kullanıcılarına...
Siz bilirsiniz. Ben PC-Tools'u tavsiye ederim.

Son Düzenleme: Onuralp Yılmaz ~ 14 Aralık 2010 16:00
Norman
17-05-2010, 19:31   |  #4  
Yıllanmış Üye
142 mesaj

resmi sitesi hariç hiç bir linki indirmeyiniz ...

kyotoprotokolü
17-05-2010, 21:05   |  #5  
kyotoprotokolü avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,327 mesaj

http://www.pctools.com/
buradan istediğiniz ürünü indirebilirsiniz. Pc tools gerçekten de güzel bir antivirüs çok iyi buluyor.
G-Data yüklemese idim kullanacaktım. G-data ile kullanmayı denedim fakat sorun yaşatıyor.

nurdo
17-05-2010, 23:10   |  #6  
Taze Üye
12 mesaj

Microsoft Security Essentials Hakkında         Microsoft Security Essentials ev bilgisayarınız için, virüslere, casus yazılımlara ve diğer kötü amaçlı yazılımlara karşı koruma sağlayan gerçek zamanlı bir koruma sunar.
Microsoft Security Essentials, Microsoft'tan ücretsiz* olarak yüklenir, kurulumu basit, kullanımı kolaydır ve bilgisayarınızın en yeni teknolojiyle korunduğundan emin olmanız için her zaman güncel tutulur. Bilgisayarınızın güvende olduğunu anlamak kolaydır; yeşil göründüğünde iyi durumdasınız demektir. Bu kadar basit.
Microsoft Security Essentials arka planda sessizce ve etkili şekilde çalışır ve böylece Windows tabanlı bilgisayarınızı, kesilmeler veya uzun bilgisayar bekleme süreleri olmadan istediğiniz gibi, özgürce kullanabilirsiniz.
                Microsoft Kötü Amaçlı Yazılımdan Koruma Merkezi'nden daha fazla bilgi edinebilirsiniz         Microsoft Security Essentials'ın, bilgisayarınızı korumanıza yardımcı olabileceği son tehditlerin tümü hakkında bilgi, tanım ve çözümlemeler için bkz. Microsoft Kötü Amaçlı Yazılımdan Koruma Merkezi (yalnızca İngilizce olarak mevcuttur).
İşletmeniz için güvenliğe mi gereksinim duyuyorsunuz?
Bilgisayarlarınızı Microsoft Forefront Client Security ile koruyun
*Microsoft Security Essentials'ı yüklemek için bilgisayarınızda orijinal Windows çalışıyor olmalıdır. Orijinal yazılım hakkında daha fazla bilgi edinin

İndirme Linki Aşağıdadır

zxsel
18-05-2010, 02:03   |  #7  
zxsel avatarı
Yıllanmış Üye
903 mesaj

hıc gulecegım yoktu neymıs avıra devrı bıtmıs  : dostum pc ye  hıcvırus yokken kendı vırus yerlestıren yazılımları ovmeye kalkmayın avıra kanıtlamısttır kendını  vırus tanıma sıstemıde cok gucludur

aksını dıyen varsa ıstatıslıklere baksın  pc toolaubılen bıle yok nerdeyse ayrıca kımın ne kadar guclu oldugunu bu sıteden zor olan bır vıruslu dosyayı tarat gorursun zaten
http://www.virustotal.com/tr/

Son Düzenleme: zxsel ~ 18 Mayıs 2010 02:05
Blackinred
18-05-2010, 03:33   |  #8  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
356 mesaj

PC Tools'un AntiVirus Free sürümünü kullanmadım ama PC Tools'un Spyware Doctor with AntiVirus programı bana göre kendi dalında 1 numaradır. Zamanında KIS kullanırken de ve şimdi NIS kullanırken de ikisinin de kaçırdığı bazı zararlıları bulmuş ve kendisini kanımca kanıtlamştır. Avira devri bitmiştir demek anlamsız olur PC Tools için kendi virüslerini yerleştiriyor demek Ajdarlık yapmak olur. Ayrıca şu takım tutar gibi marka tutma anlayışından vazgeçin artık.

Norman
18-05-2010, 03:47   |  #9  
Yıllanmış Üye
142 mesaj

neyi tartişiyorsunuz onu anlamadim free yazilim konusunda avira ve panda 1 numaradir microsoftun daha esamesi okumuyor pc tools ise belirgin bir yükselişi var ilerde belki ama şuan avira ve pandadir ... test sonuçlari ve kullanici yorumları bunu gösteriyor ...

black_flood
18-05-2010, 07:34   |  #10  
black_flood avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 152
5,190 mesaj

antivirin dönemi bitmedi halen iyi işler başarıyor tek biten gerçek free yazılım avast yörüngerisini saptırdılar kendi elleri ile çekoslavaklar.
ben kullanıyor yada öneriyormuyum hiç önermiyorum aklımın ucundan bile geçmiyor. büyük malware olaylarında sıfır çekiyor antivir. şuan için gelişme aşamasının 3. evresindeki panda cloud fazlası ile başarılı internet bağlantısı yokkende en son aldığı bilgilere istinaden temizleme yapabiliyor artık. pav.sig diye bir dosya kullanıp fazladan yer işgali yerine dll dosyası güncellemesi ile bu işi çözüyor artık.

özkan_oktay
18-05-2010, 11:22   |  #11  
Yıllanmış Üye
1,354 mesaj

Arkadaşım pctools kim ya.. kaspersky ve norton dan daha güzel demişsin ne alaka hem  free bir antivirüs nasıl daha güzel oluyor ücretli bir yazılımdan kullanıcıları yanlış yönlerndirme microsftun yazılımıda iyi değil hiç bir şey bulamıyor windows defemder gibi aynı avira fena değil ama avg berbat ama avst fena değil eğer ücretsiz kullancak iseniz tavsiye etmem tabi avast free kullanın hem de türkçe..

Kaya Erdoğdu
18-05-2010, 14:30   |  #12  
Yıllanmış Üye
1,281 mesaj

Kendi övüp kullandığınız herşeyi illaki başkalarınada yüklettirip öveceksiniz komik Avira  devri bitmiş hiçbir programdan anlamadığın çok kolayca anlaşılıyor +gereksiz konu
Saygılar...

sessiz kral
18-05-2010, 17:05   |  #13  
Yeni Üye
36 mesaj

ya avirayı kötüleyenler avirayı hiç kullandımı neden avira testlerde 1. yada 2.  kaspersky bile 5. yada 6. nod32. ise 10. 11. en iyisi avira kuşkusuz

IceManF1
18-05-2010, 17:17   |  #14  
IceManF1 avatarı
Yıllanmış Üye
3,542 mesaj

PCTools'u PCWorld testinde görmüştüm.Başarılı bir program.

Ama bizim halk arasında fazla tanınmıyor.Bizim millet ESET NOD 32'ci.

Bana göre en iyi free antivirüsler: Avira Antivir Personal ve Microsoft Security Essentials

-MHG-
19-05-2010, 15:38   |  #15  
Yıllanmış Üye
641 mesaj

PC Tools da iyi ancak Avira dönemini bitiremez!

hayqo12
15-12-2010, 15:08   |  #16  
Yıllanmış Üye
364 mesaj

PCTools tanınmıyor kabul çok kullanılan bir program değil.Testlerde hep 1. veya 2. olduğuda doğru kendim kullandığımdan değil arkadaşım kullanıyor süper bir program.