Arkadaşlar ben bir laptop aldım ama bu laptop freedos işletim sistemine sahip.Ben bu laptop geldiğin eski masa üstü exper marka bilgisayarım ürün kurtarma DVD'sinden windows 7 yüklesem olur mu?Yoksa farklı windows 7 cd si mi almam gerekcek yine ? (Sahte de alabilirsin dedi arakdaşalrım ama doğru bulmadım )
FreeDos'a Başkaİşletim Sistemi
msdn ye gir ordan indir demek istiyor CasLoW kardeşim
çünkü o site microsoftun sitesi olduğu için orjinal indirebilir ve satın alabilirsin heralde onu demek istedi hakean kardeşimiz
Valla dediğinizden bir şey anlamadımHayır yükleyemezsiniz ..Kurtarma diskinizde sadece işletim sistemi bulunmuyor driverlar ve yardımcı programlarda var yani exper bilgisayarınız için hazırlanmış..Şimdi ben masaüstü exper'in w7 ürün kurtarma CD'si ile aldığım laptota w7 yükleyebilir miyim?
mesut hocam arkadaşımız ondaki lisansı kursa olmazmı
bence olur onu recovery yüklemeyecek sadece windows7 'yi msdn den indirecek experin
lisans şifresini girse olur herralde
Windows 7'ye para vermek istemiyorsanız internetten indirip sonra crack veya loader ile de illegal bir şekilde lisanslama yapabilirsiniz. Genel olarak orjinalinden hiçbir farkı olmuyor. Ama ben orjinal Windows 7 Home Premium kullanıcı olarak bütçeniz yetiyorsa orjinal işletim sistemi almanızı tavsiye ederim.