Freehand Mx iyi biliyorum diyen var mı?

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
smocone
15-03-2005, 08:41   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Freehand mx i neden Wordde nesne (object) olarak çağıramıyorum. bilen bir arkadaş varsa yardımcı olsun lütfen.

Freehand Mx nesnesi eklemek istiyorum Office Xp Word e ama Nesne ekleye geldiğim zaman Freehand Mx yolunu göremiyorum. bunun yolunu bilen varsa bu soruyu yanıtladığı için teşekkür ederim.

Aynı işlem Freehand 10 da problemsiz olarak çalışırkın. Mx te çalışmıyor.

Son Düzenleme: smocone ~ 17 Mart 2005 21:59
Sniper27
15-03-2005, 16:04   |  #2  
Yıllanmış Üye
217 mesaj

Nesneden kastın nedir onu anlayamadım.Freehand dosyasımı yoksa direkt wordden Freehand'i açabilmek için kısayolmu.Yazdığını okuyunca Freehand'i çalıştırmak istiyormuşsun gibi algılanıyor.
Eğer kastın dosya ise Ekle/Nesne/Dosyadan Oluştur/Gözat   Freehand dosyasını bulup işaretle.Bunu bir dene olmazsa yardım edecek birisi bu forumda muhakkak çıkar.Birde dosya ilişkilendirmesi yaptıktan sonra Dosyaya bağla ve Simge olarak göster kısımlarınıda ayarla.

smocone
15-03-2005, 16:51   |  #3  
OP Taze Üye
2 mesaj

kesinlikle Freehand i çağırmak istiyorum. söylediğin gibi nesne olarak çağırıyorum fakat ben onun simge yada kısayol olarak gözükmesini değil direk resim yada grafik olarak gözükmesini istediğim için Freehand i açmak istiyorum.

Freehand 10 da bunu yapabiliyorum. programı nesne ekleden çağırıyorum Object diye otomatik bir sayfa açıyor ve grafiği yağıştırıyorum. kappattığım zaman wordde grafik olarak duruyor.

bazı işlemleri 10 da yapamadığım için MX i nasıl açabilirim hala merak içerisindeyim.

tabi bu sadece word için geçerli değil word benzeri diğer programlardada Freehand 10 çağırabilirken Nesne Ekle diyerekten Freehand Mx i çağıramıyorum.

ilgi için teşekkür...