Arkadaşlar, freeware antisyware yazılımı arıyorum şole aktif korumalı sürekli systray de çalışan ve temizleyen. Bide güzel bi Firewall önerisine ihtiyacım var Freeware gene... Çok şey mi istiyorum
İlgili arkadaşlara çok teşekkür ederim...
Arkadaşlar, freeware antisyware yazılımı arıyorum şole aktif korumalı sürekli systray de çalışan ve temizleyen. Bide güzel bi Firewall önerisine ihtiyacım var Freeware gene... Çok şey mi istiyorum
İlgili arkadaşlara çok teşekkür ederim...
www.majorgeeks.com gir.orada anti-spyware bölümüne gir.sonra listeden freeware yazanları deneyebilirsiniz.
kolay gelsin.
İlginize Çok Teşekkür ederim arkadaşlar , en kısa zamanda bi denicem hepsini.
Antispyware olarak sana adware-se,spybot&search destroy ve spy sweeper öneririm hangisini kullanmak sana kalmış,firewall olarak zonealarm
CHIP'de yazmıştı: Ev kullanıcısı için firewall programı gereksiz. Hatta 'Tabi pc nizde FBI'ın ilgilendiği konular yoksa' gibisinden dalga da geçilmişti. Benim bilgisayarda antivirüs ve ad-aware dışında hiç bir şey yok. Sanırım birileri tarafından korkaklaştırılıyor ve gaza getiriliyoruz.
Zone alarm derim baska bisey demem firewallda (prosunu kullan internet securityi kullanma)
kickshawCHIP'de yazmıştı: Ev kullanıcısı için firewall programı gereksiz. Hatta 'Tabi pc nizde FBI'ın ilgilendiği konular yoksa' gibisinden dalga da geçilmişti. Benim bilgisayarda antivirüs ve ad-aware dışında hiç bir şey yok. Sanırım birileri tarafından korkaklaştırılıyor ve gaza getiriliyoruz.yine de tedbiri elden bırakmamak lazım değil mi?