Frisby Cr525u Kart Okuyucu sorunu

Rambo_FT
21-04-2009, 10:04   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
191 mesaj

Ben hepsiburada'dan Frisby Cr525u Kart Okuyucu almıştım. Bilgisayarıma başarılı bir şekilde taktım. USB ve kart okuyucuları kullanabiliyordum. Fakat bir süre sonra bu kart okuyucu usb'leri okumamaya başladı. Vista'dan donanımını kaldırdım belki bir daha tanır diye fakat olmadı. Bu kart okuyucunun resmi sitesinden XP yazılımını indirdim. XP'ye geçtiğimde kurmaya çalıştım ama bu seferde "Kart Okuuyucu takılı değil, bu yüzden kuruluma devam edeilemiyor" hatası aldım.

Aklıma gelen ilk şey, bu kart okuyucunun bozulduğu yönünde. Fakat USB belleğimi takıyorum, biraz geri çekip çıkmaya yakınken USB'nin led'i yanıp sönüyor bir süre ve duruyor. Sizce sorun neyle alakalı? Acil yardım gerekli...

Süleyman.
21-04-2009, 11:40   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj

Problem kart okuyucunun kendisinde gibi gözüküyor. Başka bilgisayarlarda da deneyin kart okuyucuyu. Onlarda da aynısı olursa bu ihtimal kuvvetlenir.

naraxyn
01-05-2009, 11:47   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Benim de usb kart okuyucumla bir sorunum var bilgisayara takıyorum o anda içindeki herşey gözüküyor ama 3sn sonra içi boş gibi davranıyor başka bilgisayarlarda denedim bazılarında aynı sorun var bazılarında yok normal okuyor. İşletim sistemim XP Vista'da denediğimde açtı sürücü mü eksik anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim.