merhaba arkadaşlar,
frontpage 2003 yüklü bende ama ingilizce olduğu için faydalanamıyorum.. tamamen türkçeleştirmem mümkün mü? direk adres verebilecek ya da yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim.. ayrıca crack buldum bir iki tane ama o da olmadı:( yardımlarınızı bekliyorum..
frontpage nasıl türkçeleşir?
bulamıyorum türkçesini.. indirebileceğim bir yer var mı? nasıl ulaşabilirim?
bu linkte türkçe yamasını bulabilir ve indirebilirsin arkadaşım
(()
Sağol arkadaş ama dosya bozuk diyor indirdikten sonra yükleme yapmıyor. tekrar tekrar denedim amasonuç aynı:(
Microsoft'un her ürün için ayrı MUI (Multilingual User Interface) adlı paketleri bulunmakta. İngilizce olan ürünleri MUI ile Türkçeleştirmek mümkün. Örneğin, Office 2003 olan MUI, Frontpage dahil olmak üzere tüm Office paketini Türkçe'leştiriyor.
dosyanın bozuk olacağı aklımın ucundan geçmezdi arkadaşım ama dahaa birçok site bunu veriyordur.google de bi araştır istersen.
Bu MUI paketi orijinal office'ler içinmiş.. :((
Selçuk İslamoğluMicrosoft'un her ürün için ayrı MUI (Multilingual User Interface) adlı paketleri bulunmakta. İngilizce olan ürünleri MUI ile Türkçeleştirmek mümkün. Örneğin, Office 2003 olan MUI, Frontpage dahil olmak üzere tüm Office paketini Türkçe'leştiriyor.
axymrtFront Page Office Xp Tr yada Office 2003 Tr ile zaten türkçe olarak yüklenmektedir.. Yüklediğin office programının türkçesini edin ve kur sorunun çözülecektir.. crackle olacak iş değ
axymrtFront Page Office Xp Tr yada Office 2003 Tr ile zaten türkçe olarak yüklenmektedir.. Yüklediğin office programının türkçesini edin ve kur sorunun çözülecektir.. crackle olacak iş değ
http://www.google.com/search?hl= ... Crk%C3%A7e+yama&lr=
buradan istediğiniz yerden indirebilirsiniz.(yalnız zararlı yazılımlara karşı dikkatli olun.)
office iniz orjinal olsaydı ben de office 2003 MUI yi tavsiye edecektim.
ermansrBu MUI paketi orijinal office'ler içinmiş.. :((