Sizlere daha öncede yazmıştım ama bu o yazımın devamı ...
Sizler bana diyordunuz bu ülkede kimse bir oyuna 190 TL vermez . Yok asgarisi var bilmemnesi var şusu var busu var . Neyse ne ben konuya döneyim .
Düşünün siz Call of Duty ' nin sahibisiniz . 4 yıl uğraşıp sonunda BlackOps oyununu piyasaya verdiniz . Sonra bi tane uyanık bunu aldı . Çoğalttı . Ona buna 10 liraya sattı . Senin bu 4 yıllık emeklerin boşa gitti . Ne hissedersiniz ? Sizi bilmem ama ben o adama acayip kızarım . Şimdi bir kez daha düşünelim sizce böyle oyunların "Full Oyun Sitelerinde millete "Virüslü" (tabi hepsinde değil ) şekilde verilmesi güzel mi ? Örneğin ben dün herhangi bir fulloyun sitesine girdim ve bu adamlar "Oyunun Çalışıp Çalışmayacağına GARANTİ Vermiyor ... " Yıllar önce ben tam bir oyun kurduydum . Elime geçen her oyunu en çok 3 günde bitirp bi kenara atardım . Bu oyunları da Full Oyun Sitelerinden indirirdim . Yine 4 kez denememde bu oyunlar bir türlü açılmıyordu . Ben de bıraktım ve "Oyun Oynamasam Da Yaşarım " diyerek hepsini bir çöpe doldurdum . Emek hırsızlığı yapmak istemediğimden tabi ki ! (Bunu Sizlere "HIRSIZ" demek için söylemedim ) Siz bunu nasıl yorumlarsınız bilmem . Bu kadar insanın emeğini hiçe saymak bence doğru değil . . .
Ayrıca bana yakın zamanda paylaşmış olduğum 2 tane "fulloyun" için yine bu linki hatırlıyormusun leptop diye gelmeyin çünkü ben onu kimse için değil arkadaşım için paylaştım ..