Funny UST Scandal.avi.exe

idril
22-04-2008, 17:07   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Arkadaşlar bilgisayarımda bir virüs ile savaşıyorum.Arkaplanda xmss.exe olarak çalışıyor ve bilgisayarı mahvediyor.Bir türlü silemiyorum.Bu konuda acil yardıma ihtiyacım var.Nette baktım ama bir kaç regedit ayarlarıyla silindiğini gördüm ama anlayamadım.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

İyi günler...

linda
22-04-2008, 23:43   |  #2  
Yıllanmış Üye
387 mesaj

bahsettiğiniz virus sistem yada sistem32 içinde barınıyor.
Funny UST Scandal.avi.exe asıl uygulama değil. sistem içinde killer smss.exe başka dosyalarda vardır. yapmanız gereken bir virus proğramı kurmak olacak sisteminize.nod32 yada kaspersky. onlar rahat temizliyor. ama asıl sorun exe uzantılı bir dosyaya tıkladığınızda uygulama virus tarafından kapatılıyor. :) asıl sinir bozucu sorun da bu. cd den çalışan bir işletim sisteminine ihtiyacınız var. yada diski virus proğramı kurulu bir bilgisayara takarak virus taraması yapacaksınız.bu kadar. çözemezseniz özel mesaj atın. tekrar buraya dönemeyebilirim

linda
22-04-2008, 23:47   |  #3  
Yıllanmış Üye
387 mesaj

virusleri sildikten sonra sistem geri yüklemeyi tamamen kapatın. yoksa hep başınız ağrıyacaktır. virus proğramı oraya kendisini yedekleyen virusleri silemiyor. ancak ordan sisteme sızmaya çalışanları görüyor. engelliyor ama silemiyor.ben böyle yaşadım.çözemezseniz bana dönün

justen
20-09-2008, 16:21   |  #4  
justen avatarı
Yıllanmış Üye
164 mesaj

Çözümüde kolay değil ya virus keşke olmasa