Fenerbahçe Trabzonspor maçına dakikalar kaldı ve ben iyice heyecanlanmaya başladım sizce bu maç kaç kaç biter . gönlüm trabzonspordan yana ama ben bu maç için iddia ya girdim arkadaşımla fener yenilirse 2 gb kingston usb bellek almak zorunda kalcam arkadaşıma bu yüzden fener yensin diyorum ama gönlüm halaa trabzonspordan yana amaan iyi oynayan kazansin
futbol aşkı
Bir Trabzonlu olrak Trabzonspor kazanacak diyorum yani gönlümden geçen o feneri yenelim şampiyonluktan daha çok sevinirim
ben beşiktaşlı olarak moralim çok bozuk şampiyonluğu nerdeyse fenere kaptırdık.. inşallah trabzon feneri yenerde biraz ümitleniriz
ben Fenerbahçe liyim ancak sampiyon olursak bile sevinemeyecegim. boyle ezik puan ile sampiyon olunmaz. adama Porsche verdiler, adam gitti tarla surdu.
hakem feneri korumaya devam ediyor . yattara ümit özat tarafından düşürülüyor ve ümit sadece sarı kart görüyor. ( ümit özat son adam faul yapmasa yattara kaleci ile karşı karşıya ) .. birde ispatla diyorlar ya buna çocuk bile güler. ıspatlanmış zaten .
trabzonspor 2- 1 önde . aslanım yattara
Fenerbahçe şampiyon oldu....
Ülke futboluna hayırlı olsun...
Ama Bu şampiyonlukları avrupadada görmek isteriz..
saygılar...
fenerbahçenin şampiyonluğunu kutluyorum ve fenere uefa kupasında başarılar diliyorum . bjk lı arkadaşlara da buda gelir buda geçer ağlama diyorum . TRABZONSPOR a uefa kupasında başarılar diliyorum
ben yine de pek sevinemiyorum. en az 80 puanla sampiyon olmak vardi. hele bu yil puanlar cok yakinken. fark atmak daha kolay olmaliydi. az once www.fenerbahce.org kilitlenmisti.
bence bizi tebrik ederler...
Geçen sene çok ağlatmıştık..Şimdi sevinin bari ne diyim..
Bu sene rakipler çok kötüydü,fenerin kadrosu süperdi yine rakiplerine göre ama yine kasılarak 1 şampiyonluk oldu..
Polemik yaratacak şeyler yazmak istemiyorum ama tebrik edemem feneri.. Beşiktaş olsa ederdim..
kalan maclarda Zico genclere sans vermeli...
[URL=http://imageshack.us][/URL]
Fenerbahceyi tebrik ederiz
Selçuk İslamoğluSayın arkadaşlar, Mea, CU_GS7 ve Serkan Karadaş'ı aramızda görmek isteriz :Dabi ben fanatik değilim sadece taraftarım,diyebileceğim tek söz:Pardon bir şey demiştiniz kadıköy'de hani :
tebrikler FENERBAHÇE
Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 13 Mayıs 2007 22:57
işde bu diyorum...
FENERBAHÇEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Fenerbahçe bu sene şampiyonluğu haketmedi. Ligde kimse adam gibi top oynamıyor. Kimsede haketmezdi zaten. fenerin şansıda olunca şampiyon oldular.
Tebrik edemiycem. Üstelik zamanında Galatasaray'ımıza atılmış laflar varken..............................