İnternet tarayıcı pazarında rekoru elinde bulunduran İnternet Explorer 8 , farklı özellik, kolay uygulama ve üstün güvenlik korumasıyla göz dolduruyor.Her ne kadar her kullanıcı tarafından tam olarak tercih edilip kullanılmamış olsada, hemen hemen Windows un tüm kurulu sistemlerde mevcut diyebiliriz.
Eğerki ; İnternet Explorer 8 ve Windows 7 kullanan sıkı bir Futbol fanatiğiyseniz, 3 büyük takımın (Beşiktaş-Galatasaray-Fenerbahçe) Futbol severlerine hazırlanmış İnternet Explorer 8 - Windows 7 sürpriz paketleri sizleri bekliyor.
Microsoft Türkiye, Strateji Futbol iş ortaklarından olan sporx ve Mackolik ;
'' Internet Explorer 8 web tarayıcılarını kendi takımlarının renklerine göre kişiselleştirebilen futbolseverler web arama motoru, tarayıcı arka planı, bilgisayar ekran koruması vb. gibi daha birçok uygulamayla, internet deneyimlerine çim sahaların heyecanını katacak '' ifadesine hakim, Windows 7 ve İnternet Explorer 8 taraftar arayüz paketi meydana geitirdi.
Kullanıcının tercihine göre, Takımlarının en son gelişmelerinden haberdar olabiliyorlar,Kendi logo ve renklerini ekleyebiliyorlar,Duvar kağıtları ve arka planlarla birlikte, İstatistik akışınıda tek pencereden görüp , Microsoft teknolojileri kullanılarak RSS dahi kullanabiliyorlar.
İşte sizde;
Windows 7 veya İnternet Explorer kullanan bir Beşiktaş taraftarıysanız BURAYI
Windows 7 veya İnternet Explorer kullanan bir Fenerbahçe taraftarıysanız BURAYI
Windows 7 veya İnternet Explorer kullanan bir Galatasaray taraftarıysanız BURAYI
Sporx in İnternet Explorer 8 için geliştirilmiş uygulamaları içinde BURADA bulunan bağlantıları kullanabilirsiniz.
Chip Online
(Kaynak: Basın Bülteni)
Futbol Severler İçin Windows-7 ve İE8 Paketleri...
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3,600 mesaj
gs li olanları indirip kurdum :) sağol :)
Yıllanmış Üye
1,275 mesaj
((((((((((((Fenerbahçeli))))))))))) Olanları İndirip Kurdum sağol
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj
ben daha iyisini yapardım :)
tabiki , para karşılığında :)
sadece önemli yerlere simgeler,resimler konulmuş..başkada birşeyi yok temanın..
1 saatlik iş, en fazla :)
Yıllanmış Üye
179 mesaj
Microsoft TR (Basın Odası) : '' Çim Sahaların Heyecanını Internet Explorer 8 İle Yaşayın '' http://www.microsoft.com/turkiye/basinodasi/2010/PR0219001.mspx
Yeni Üye
49 mesaj
Çokta güzel değilmiş genede paylaşım için teşekkürler
Yıllanmış Üye
267 mesaj
selam neden trabzonspor yok acaba bende trabzonspor istiyorum varsa com memnun olurum