Beyler bende FX4100 3.80 ghz şu an var ve Sapphire 6850 Var BF3 te aşırı bi fps düşüşü var Onlinede Boyle bi Bakıyorsun 90-80 fps bi anda 20 lere falan 30 lara düşüyor fps bunun nedeni Darboğazmıdır pek sanmıyorum ama?
Fx 4100 HD 6850 Darboğaz?
Hayır darboğaz değil, oyunun ayarlarını high yap oyna.
texture mediumda tek 1920x1080 çok fps düşüyor
İnternetinin hızınada bağlı, server'in hızına bağlı, sunucuda kaç kişinin olduğu gibi nedenlerde var.
Adam online'da böyle diyor siz high'ta oyna diyorsunuz.
Dostum online mod için güncelleme falan çıktıysa onu yükle. Ve bu durum sadece online'da ise internet hızından ve serverların yoğunluğundan kaynaklanır. Yani sebep işlemci ile ekran kartı arasında oluşan darboğaz sorunu değil.
Damla dolayısıyla gözlerim bulanık görüyor umarım doğru anlayıp doğru anlatmışımdır :)
Speed Test'ten yaptığın sonuçtaki sayısal bilgileri de söylersen iyi olur.
Fx 4100 ve asus hd 6850 ile az önce BF3 ü tekrar oynadım.( online değil ) . Ultra da 1280*1024 de oynadım ve hiç bir sorun yok.Son derece akıcı ve kusursuzdu.Video koyabilirim.Sorun online dan dolayı olabilir.Sistem ile alakası yok.Yani bende sorun sıfır.
Adam online'da böyle diyor siz high'ta oyna diyorsunuz.Single da bf3 ü kaldıran bir pc online de kasabilir özellikle 64 kişilik maplarda yani online da olsa high a düşür demeleri normal :D ama sistem güclü diğer dediklerine katılıyorum :).Dostum online mod için güncelleme falan çıktıysa onu yükle. Ve bu durum sadece online'da ise internet hızından ve serverların yoğunluğundan kaynaklanır. Yani sebep işlemci ile ekran kartı arasında oluşan darboğaz sorunu değil.
Damla dolayısıyla gözlerim bulanık görüyor umarım doğru anlayıp doğru anlatmışımdır :)Speed Test'ten yaptığın sonuçtaki sayısal bilgileri de söylersen iyi olur.