Evet bunun ikisinin arasında kaldım sizce hangisi daha uygundur amacım oyun yardımlarınızı bekliyorum
fx 4100 Veya AMD Phenom II X4 965
- 1
- 2
diger özellikler sunlar olcakİstediğin her oyunu full ayarda açarsın. Yalnız FX 4100 almaya karar verirsen ramlari 1866 mhz yaparsan daha iyi olur. Ama Phenom 965'in performansı biraz önde.4 gb kingston hyperx 1600mhz
powercolor ati hd 6850 1gb ddr5 256 bit hangi oyunları kaldırır =
bir karşılaştırma gördüm, fx 4100 1.58v ile 4.9 ghz de ye çıkartılmıştı ve 965 stock değerlerde cinebech ve 3dmark06 testlerinde fx4100 ü geçti. karar sana kalmış.
İstediğin oyunu Full açamazsın ama güzel sistem.
X4 965 daha performanslıdır.
Her oyunu açar :)
AMA HER OYUNU FULL AÇAMAZ diyen arkadaş da atmış bea :D
Metro 2033 veya Battlefiled 3,Crysis 2 .-1.9 vs vs yüklü iken zorlanır Batman arkham city de full de açamaz.
ama ayarları kısarak oynarsın.Crysis zaten optimizasyon sorunu var ama Full hd very high de oynarsın
evet sorun olmaz :) Full hd ile 20-15 fps fark eder o çözünürlük.
http://www.youtube.com/watch?v=bW60eb7s3-4
bak burda o dediklerinin hepsini 1600*900'de açmış.
zaten adamın monitörü 1280*1024 :D
şaka mı yapıyosunuz gençler :D
bu işlemciler bütün oyunları babalar gibi açar kardeşim, kesinlikle aklına takılmasın, arada 3-4 fps oynar "belki" sadece. bunun dışında bir oyunu yok medium details de yok full hd oynamak için işlemciyi geçip ekran kartına abanman lazım.
ne kadarlık bir bütçen var bilmiyorum, fakat çok abartmadan, çok da azaltmadan şu anakartı önerebilirim:
eğer pahalıysa yine asrock'ın extreme olanını alabilirsin, asrock eskiye göre çok çok çok iyi, yani asus'un gamers serisi gibi ocye çok elverişli bir kart, bunun dışında bu kart sanırım senin ihtiyacına göre biraz fazla fakat daha sonraları sistemi upgrade etmek istediğin zaman anakartın yine kasanda durur, ramini,işlemcini falan upgrade edersin, 2x crosffire destekli olduğu içinde ileride eğer yetmezse bir tane daha 6850 alıp ayak uydurmuş olursun.
tabi "ben asrock istemiyorum" diyorsan:
yine bu modelden ud5 ve ud7 bütçene göre alınabilir. yukarıda sadece modelleri gösterdim, oradaki fiyata bakma, daha ucuza bulunur hepsi.
bu arada bilgisayarı bn daha almadım yeni alcam
anakartda bunu sectim msı 970a-g46 amd 970 am3+ddr3 sata3 usb 3 atx
güc kayanıgıda aerocool strike x 500 w 80+ plus
hdd: seagate baracuda 1 tb 7200 rpm 64 mb önbellek 3,5 sata 3
powercolor ati hd 6850 1gb ddr5 256 bit
ram kingston hyperx 4gb 1600 mhz
işlemcide bu olcak amd phenom II X4 965 black edition 3.4ghz
böyle nasıl peki ?
- 1
- 2