s.a. arkdaşlar 1.5 ram 80 gb harddisk pentium 4 böyle bi pc ye fx 5500 mü daha yoksa 7200 mü daha iyi??
hangisi daha iyi ve kaliteli???
s.a. arkdaşlar 1.5 ram 80 gb harddisk pentium 4 böyle bi pc ye fx 5500 mü daha yoksa 7200 mü daha iyi??
hangisi daha iyi ve kaliteli???
soyledıgın ıkı kartta al bırını vur otekıne kartlar ılerıye donuk olmalısın butcen nekadar bıde ona gore tavsıyede bulunabılırım? oyun oynamak ıkısıylede ımkansız gıbı bısey
sıstemın agp mi pcı ex mi?
PCI EX GİRİŞLİ YA BABA BENİM AKLIMDA 8600GTS WAR AMA COK PAHALI İKİNCİ ELLERİ NE KADARDIR??
beter1072PCI EX GİRİŞLİ YA BABA BENİM AKLIMDA 8600GTS WAR AMA COK PAHALI İKİNCİ ELLERİ NE KADARDIR??bi alt modeliyle ilgilenirsen eger, o kartın GT modeliyle arada baya fark var(performans farkıda var gerci ama, yukardakilerden iyidir), 8600GT'ye bi bak. fiyat konusunda pek bilgim yok arastıramadımda aksam aksam ama google'da yazdınmı 2. el ekran kartı 8600gts gibi kelimeleri cıkar biton seySon Düzenleme: uGuR.uK ~ 23 Ekim 2007 21:08
8600 GT 160 ytl civarı
8600 gtS ise 195 $ + kdv
ama senın yerınde olsam bu kartlara bukadar para verecegıme aynı paraya sapphire x1950 GT yada x1950 pro onerırım sıkıntın olmaz oyunlarıda gayet ıyı oynarsın performansı bu kartlara gore cok daha ıyı tercıh senın..!
jakamen818600 GT 160 ytl civarıalmısken bari DirectX10 destekli alınmalı, yeni teknoloji varken eskisine niye gidilsinki?8600 gtS ise 195 $ + kdv
ama senın yerınde olsam bu kartlara bukadar para verecegıme aynı paraya sapphire x1950 GT yada x1950 pro onerırım sıkıntın olmaz oyunlarıda gayet ıyı oynarsın performansı bu kartlara gore cok daha ıyı tercıh senın..!
evet bence d 10 destekli olsa daha iyi olur :))) ama bendeki 7200 ile biraz idare edyim dimi elazıglı abi?? paramı biriktiriyim :)) 150 ytl yapıyım güzel bi kart alıyım :) beni idare edecek şöyle 150 ytl civarı bi kart önerirmisiniz?? ama oyunlarda takılma yaratmasın :)) 150 ytl biriktirene kdr 7200 beni idare eder :) nede olsa eski oyunları oynuyorum :))
dırectx 10 desteklı oyunları oynamak ıcın vista kurmak sart hıc yoktan vıstaya dunya kadar para verılıcek ben gereksız buluyorum o yuzden 1950 yı onerdım zaten bu kart sana fazlasıyla yeter dıye dusunuyorum dırectx 10 suan hala yok gunumuzde fos gıbı bısey