arkadaşlar öyle bir virüsle karşılaştım ki ağ bağlantılarıma giremiyorum..program ekle kaldıra giemiyorum bir şey indiremiyorum.avast ı indirdin kuramadım.. acaba güvenli modda yükleyebilirmiyim acaba.. yardım edin bana
ğ bağlantılarım menüsüne giremiyorum
arkadasın ne yap bliyormusun en kolay yolu internety üzerinde bilgisayarını virüs taraması yaptırman bende vardı bi aralar internet üzerinden tarama yaptırdım bişey kalmadı bence tavsiyem bir dene
google gir ---virüs scanner yaz cıkan sayfadan eset virüs taraması var nod32 ordan tarat.oke kolay gelsin
Bilgiler eksik,kim ne dese yalan,sözler kifayetsiz :) sisteminiz hakkında ve kullandığınız programlarla ilgili bilgi verirseniz çok daha sağlıklı yorumlar yapılacaktır.
mesela hangi programları istiyorsun..hepsini sayıyım mı. çok falz prıogram kullanmıyorum..bearshare,macromedia,photoshop...öle programlar.
Loyal2No1Bilgiler eksik,kim ne dese yalan,sözler kifayetsiz :) sisteminiz hakkında ve kullandığınız programlarla ilgili bilgi verirseniz çok daha sağlıklı yorumlar yapılacaktır.Arkadaşım Bote'nın sorusu gayet basit. Sistem içinde kullandıgı prog. saymasının hıc anlamı yok. Burda kımse kafadan bır sey sallamaz. Böyle yalan soyler falan fılan gıbı kelımelerle bızı germe burda.
Yapacagın en guzel sey buraya tıkla ve sıstemını Kaspersky Online taraması yaptırt. Daha sonra Kaspersky Internet Securıty Progrmaını yıne burdan ındırebılırsın.
Al sana 3 aylık key kampanyası http://62.134.200.252/cobi/relicense.php linki buraya mailini yaz gelen anahtarı kasperı kurarken mevcut anahtarı kullan dıyerek goster.3 ay rahatsın.Awastı kurayım deme sıstemın delik deşik olur