Arkadaşlar bugün gmail posta kutuma baktığımda elimde olan 1 davetiyenin kaybolduğunu gördüm Bunun nedeni ne olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim
G-Mail davetiyelerim kayboldu
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Valla bunun nedeni şöyle veya böyle diyemeyiz belki unutmuşsundur birine göndermişsindir yada biri kullanıcı adını şifreni filan öğrenmiş olabilir yani sebebini tam olarak bilemeyiz.
hayır ya bence sen gmail davetiyesinin yerini gormedin.gmail davetiyenin yerini sık sık degistiriyor.simdi sol alt kosede kucuk bi sekilde yazıyor biraz dikkatli bakarsan gorursun:)
Ya arkadaşlar ole bişi olurmu ya:)eğer davetiye hakkın bir eksilmişse kullanmıssındir yada senin yerine biri kullanmıştır kullanıcı adi ve şifreni bulup(ee kullanmayanın malinı kullanırlar:)
Birde internet cafeden filan girerken dikkat et.Hoş daha bole birşeyle karşılaşıldımı bilmiyorum yani gmail hack yontemleriyle ama ne olur ne olmaz:)
Ben de sunu anlayamdım.İkinci mail adresimde davetiye sol alt kosede labellerin altında vede sayısı bayağı yuksek 100/2 kadar.Bu nasil oluyo anlamadım??.Birde gmail davetiye dağitma işini neye gore ayarlıyo?
gmail artik her kullanıcıya 50 davetiye hakkı vermis ve ustelik eskiden gonderdigin kisinin ismini soyismini vs. yazıyordun simdi ise sadece mail adresini yazıyorsun ve gonderiyorsun.gmail bu hızla digerlerini gececek herhalde:))
aytzey dikkatli bak yeri değişmiş bende ilk başta bulamadım ama sayfanın sol altına koymuşlar.hemide 50 dene
Olurmu anlatmaya değmez elvis sende yani insan bilgisiz olabilir belki yeni bilgisayar kullanıyordur.yani insanlık hali bu valla yakıştıramadım dogrusu??
hadi kolay gelsin...
arkadaşım, burada defalarca dile getirildi bu davet olayı zaten, okumayanlar olabilir diyelim hadi; gmail e girer girmez etrafına iyice baksan göremez misin? yani bunu demek istedim. Ayrıca konu kesinlikle saptı arkadaşlar, arkadaş gmail hesabını kaybetmişti (!)