öncelikle merabalar. İkinci el bi sistem almayı düşünüyorum ve bi sistemde karar kıldım sanırım. bu alacağım sistemde Gigabyte ın B75-D3V anakartı mevcut. Ve iki adet tahminimce aynı marka ve modele sahip 500 gb seagate hdd de var. şimdi ben bu iki diski raid 0 ile birlikte tek bir disk şeklinde kullanmayı planlıyorum. ayrıca anakark üzerinde mSata girişi de mevcut ve oraya ilerleyen süreçte mSata disk takmayı planlıyorum. ve tambir bilgiye sahip olmadığım, intelin SRT adında bir teknolojisi var. ve yanlış anlamadıysam da bu teknoloji takacağım mSata diski, sata harici diskle bütünleşik olarak; sanki o diskin içerisinde bir ssd varmış gibi önbellek olarak kullanabileceği anlamına geliyor. yani ben araştırmalarımdan bunu çıkardım (: ve mümkünse 2X500hdd RAID0 ile mSatayı bu yöntemle (yani SRT teknolojisini kullanarak) bütünleştirmek istiyorum. böyle birşey var mıdır ? varsa eğer benim alacağım bu anakart anlattığım teknolojiye ayak uydurabilir mi ? derin bir bilgiye sahip değilim ve umuyorum konuyu çok saçma bi şekilde yorumlamamışımdır, hatam varsa şimdiden affola (: beni aydınlatırsanız çok sevinirim... şimdiden teşekkür ederim :)
Özellikler kısaca:
İşlemci intel i5 3470
Ram 4 gb
Anakart gigabyte b75-d3v
Hdd 2 adet 500 gb segate sata3
Anakartın tanıtımı
GA B75-D3V board RAID0 ile mSata yi SRT yapma yrdm
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj