arkadaşlar gs uefada ne yapar bence iyi biyere gelir
galatasaray uefada ne yapar
Dalgamı geçiyorsun... Nereye iyi yere gelir ilk turda elenir...Ben GS'li olarak su anda takımın gıdısatını cok kotu goruyorum
Borga-xDalgamı geçiyorsun... Nereye iyi yere gelir ilk turda elenir...Ben GS'li olarak su anda takımın gıdısatını cok kotuçalışarak herşeyi başaracağız
pede2Bende GS liyim ama bu takımla çok zor!Borga-xDalgamı geçiyorsun... Nereye iyi yere gelir ilk turda elenir...Ben GS'li olarak su anda takımın gıdısatını cok kotuçalışarak herşeyi başaracağı
Hayır zor da değil imkansız gibi eğer FeldKamp takımı düzeltmezse değil Uefa lig kupası bile zor
Altta konu açtım Galatasaray'la ilgili, çok konu açılıp kirlilik olmasın diye. Biraz daha dikkat etsek ?
pede2arkadaşlar gs uefada ne yapar bence iyi biyere gelirAnnemizin ligine döner en kısa zamanda..
İstemek ayrı, gerçekler ayrı..
bence hiç birşey acı ama gerçek bu futbol la :):):)
Ben gs li olduğumdan utanıyorum yakında fb ye dönecem
FB'mi sende bizi sırtmızdan bıçaklıyorsun... Beşiktaş desen bir nebze hani....
sah1nBen gs li olduğumdan utanıyorum yakında fb ye dönecemgerçek gs li olasydın bunu demezdin istersen galatsaray 100 yıl şampiyon olamsa bile ölümüne gs çok ayıp eetin
pede2sah1nBen gs li olduğumdan utanıyorum yakında fb ye dönecemgerçek gs li olasydın bunu demezdin istersen galatsaray 100 yıl şampiyon olamsa bile ölümüne gs çok ayıp
konu amacından şaşmamalı...ben fenerbahçeliyim fenerbahçenin gidişinden memnunum.şayet galatasaray ı da tüm fenerbahçeliler görsede ben gs a avrupada inanıyorum ancak mevcut kadrosuyla ve genç oyunculara önem vermesiyle turu geçemez diyorum...
onun bunun puan kaybetmesiyle ite kaka geçti turu .böyle oynamayadevam ederse hiç bişey yapamaz avrupada
ra ra re re re gasa gasa cimbombom
herseyde doyma noktası olduğu gibi uefa dan sonrada boyle bi noktaya geldik... yeni bir rüzgarın 2 sene sonra geliceğini düşünüorm... galatasaray bir aşk ne kadar sinirlensekte her devresinde sonuna kadar yanındayız...