Arkadaşlar martta almıştım telefonu.1.5 ay kasmadan götürdü toplam 5 sayfa uygulamayı.Sonra bir baktım hayvan gibi kasıyor.Bugün hatta resetledim telefonu.Bir tek fruit ninja var ve onda kasıyo bildiğin.Nasıl düzeltecem bu mereti..Yardım...
Galaxy Ace Sıkıntım
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Olay mevcut romlardan oluyor androidde genelde. Xda'daki custom özel romlara gözatıp en performanslısı ve tercih edilenini yüklemenizi öneririm. Bende de lgp503 var ve stock romda hemen hiçbirşeyi açamazken custom romda en az 2 kat daha yüksek sisteme sahip telefonların açabileceği oyunları rahat çalıştırıyorum. Pil ömrü ve görsel/ses kalitesi de çok daha artmış durumda. Stock romda kalmamak lazım android kullanılıyorsa kilit nokta bu ;)
Olay mevcut romlardan oluyor androidde genelde. Xda'daki custom özel romlara gözatıp en performanslısı ve tercih edilenini yüklemenizi öneririm. Bende de lgp503 var ve stock romda hemen hiçbirşeyi açamazken custom romda en az 2 kat daha yüksek sisteme sahip telefonların açabileceği oyunları rahat çalıştırıyorum. Pil ömrü ve görsel/ses kalitesi de çok daha artmış durumda. Stock romda kalmamak lazım android kullanılıyorsa kilit nokta bu ;)Ama ilk aldığımda sıkıntı yoktu garantiye versemmi sizce.Romlar için root gerekli ve garantiyi bozuyor.
Root çok büyütülecek bir durum değil. Root'u da geri alabiliyoruz ve asıl rom'u da tekrar yükleyebiliyoruz zaten. Yani garanti gitmesi diye birşey çok da söz konusu değil. Ama tabi garantisi varsa uğraşmayayım rom'la filan diyorsan tabi gönderebilirsin kontrol edilmesi için. Hard reset kodlarını da yazdım diğer konunun altına.
Root çok büyütülecek bir durum değil. Root'u da geri alabiliyoruz ve asıl rom'u da tekrar yükleyebiliyoruz zaten. Yani garanti gitmesi diye birşey çok da söz konusu değil. Ama tabi garantisi varsa uğraşmayayım rom'la filan diyorsan tabi gönderebilirsin kontrol edilmesi için. Hard reset kodlarını da yazdım diğer konunun altına.
Tamam ben o root işine bakacağım ama yarın genede bir garantiye götürüyüm.Ondan sonra düzgün bir room yükleyeyim.