Galaxy Note 4 ve Note Edge tanıtıldı!

CHIP Online
03-09-2014, 17:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Galaxy Note 4 ve Note Edge resmi olarak tanıtıldı. İşte onlar hakkında bilmeniz gereken her şey!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/gal ... anitildi_49354.html

Samsung, IFA'daki Unpacked etkinliğinde merakla beklenen Galaxy Note 4'ü tanıttı. Tanıtımın sürprizi ise ekranının bir kısmı kavisli Galaxy Note 4 Edge'in tanıtılması oldu.


Galaxy Note 4'ün tasarımına dahil edilen metal bant, cihazın göze çarpan ilk farklılıkları arasında. Telefonun arka yüzü yine deri benzeri plastikten oluşuyor, ancak yapılan küçük değişiklikler Note 4'ün görünümünü daha iyi hale getirmiş.


Note 4, beklendiği gibi QHD (2560 x 1440, 515 ppi) çözünürlüklü 5.7 inç Super AMOLED ekranla geliyor. Çözünürlüğün 1080p'den QHD'ye yükseltilmiş olması, telefonun çok daha keskin görüntüler sunacağının habericisi.


Samsung, S-Pen'de yaptığı gelişmelerin onu gerçek kaleme iyice yaklaştırdığını iddia ediyor. Firmanın verdiği bilgiye göre kalemin hassasiyeti, eskisinden çok daha yüksek ve yazı yazarken çok daha doğal bir his sunuyor. S-pen'e eklenen yazılımsal yenilikler de var. Bunlar arasındaki Smart Select, ekrandaki öğelerin görüntüsünü alırken seçme işini çok daha kolay bir hale getiriyor.


Tüm Konu: Galaxy Note 4 ve Note Edge tanıtıldı!

Kaynak: www.chip.com.tr