arkadaşlar bir tomar para verecez bu alete.. diyorlar kamerasında oto focus özelii yok işte kamera çekiminde pembeleşmeler oluyormuş diyorlar birde güncellemesi yok diyorlar şimdi gerçekten böyle bir şey varmı yoksa bunların hepsi sabote ve karalamak amaçlı yazılmış yazılarmı ? ben alacam bu telefondan ama o kadar kişiye danıştımki çevremden hiç kusuru olmadıgını sööylediler .gerçekten kusursuzmu yani bu telefon 5 yıl götürürümü beni ? insan soruyor kendi kendine ya bu kadar kusursuzsa neden yeni makine çıkarmaya kalksınlar diye düşünmeden edemiyor insan .birde br işey daha soracam aklıma gelmişken dışarı çıktık abi pikniğe foto çekilecez kaç fotoya şarjı biter bu cihazın mesela ? bir doru daha ı9000 g li mi almak iyi g sizmi formda g siz ddaha iyi diyolrar siz ne dersiniz vallahi bu s2 konusunda yardımcı olursanız sevinirim özelikle kullanıcılardan çok yorum bekliyorum bu konuda sevgiler s2 li günler :)
galaxy s 2 gerçekten kusursuz mu
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 25
2,006 mesaj
Donanım haberdeki arkadaşlar yeteri kadar açıklayıcı cevap vermişler
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 205
5,277 mesaj
android 4.0 geldi ama hiçbir şey kusursuz değildir 
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Herseyi gayet guzel calismakta bana göre tek sorunu bataryasi onuda 2. bir batarya alarak cözdum su an icin mukemmel bir kullanim sunmakta. Cihazi rootlayip birde Custom ROM'lar kurmaya baslarsaniz artik tadindan yiyemezsiniz. :)
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 205
5,277 mesaj
Ben oyun canavarı yaparım 32 gb hafıza kartı alarak