galaxy s sorularım

YigithanSahinel
12-04-2013, 11:49   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2013

Merhabba CHIP okuyuculari ve yetkilileri. Turkce karakterler kullanamiyorum telefondan girdigim icin,uzgunum.
   Telefonum SAMSUNG Galaxy S (GT-I9000). Benim telefonum hakkinda iki sorunum ve bir sorum var. Sorunum asiri donmasi. Telefonumda cogu kez islem yaparken telefonum donuyor ve genelinde ana sayfayi kapanmaya zorluyorum. Bunun yuzunden telefonu sistemsel olarak kapatamiyorum ve illaha bataryayi cikarmak zorunda kaliyorum. Telefonumda cok uygulama yok ve guvendigim bir antivirus programi da yuklu bulunuyor. Telefonumu sik sik temizliyorum ama bu donmalardan kurtulamiyorum. Bana kesin cozum verebilecek yontemler verir misiniz?
   Diger sorunum ise guncellemede. Bir ara telefonumu bilgisayara baglayip samsung pc programi olan kies ile telefonumu guncellemistim. Fakat sonrasinda bir uygulamadan telefonuma virus bulasti ve bende fabrika ayarlarina geri dondurmek zorunda kaldim. Simdi telefonumun surumu android 2.3.3 ama kieste telefonum son surum olarak gorunuyor. Bunu nasil duzeltebilirim?
    Sorum ise bir ara galaxy s icin 4.0 cikmayacak denmisti ama sonradan burada bir haber gordum cikacak diye,ne zaman cikacak?
Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.