Galaxy S2 güncellemesi ertelendi

CHIP Online
21-12-2012, 10:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Galaxy S2 ve Galaxy Note kullanıcılarının Jelly Bean için tam da ağzı sulanmaya başlamıştı ki...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/gal ... rtelendi_37679.html

Resimlerle: İşte Samsung'un yeni amiral gemisi: Galaxy S 2!

Güncelleme konusunda cep üreticilerinin sadece 1-2 senelik ceplerine yenileri kadar önem vermemesi şüphesiz can sıkıcı bir durum. Geçen senenin yıldız cebi Galaxy S2 ve Galaxy Note'un Android 4.1'e kavuşacakları tarih ise tekrar ileriye, bu kez 2013'e ertelenmiş görünüyor.


Galaxy S2'nin Jelly Bean'e yükseltileceği Eylül ayında kesinleşmişti. SamMobile.com'un "güvenilir bir kaynak"tan edindiği bilgilere göre Jelly Bean güncellemesinin Samsung Galaxy S2 ve ilk Galaxy Note'a gelmesi 2013'ü bulacak.


Samsung'un güncellemeyi geciktirmesinin nedenlerinden bir tanesinin geçtiğimiz günlerde oraya çıkan, belirli Exynos işlemcilerine sahip Galaxy'leri etkileyen açık olduğu söyleniyor.


Vodafone'un Almanya kolu, güncelleme tarihi için "2013'ün başları" ibaresini kullanıyor. Samsung İsvirçre ise güncelleme için ilk olarak verdiği Kasım tarihini de şu an Ocak ayına ertelemiş durumda.


Güncellemenin hazır olup olmadığını nasıl anlayabilirsiniz?


Galaxy S2'niz veya Note'unuz için güncelleme hazır olduğunda, cihazınızın ekranında güncellemeyi yüklemek isteyip istemediğinize dair bir soru beliriyor. Güncellemeyi elle denetlemek için Ayarlar > Hakkında > Yazılım güncellemeleri yolunu izleyebilirsiniz.

Tüm Konu: Galaxy S2 güncellemesi ertelendi

Resimlerle: İşte Samsung'un yeni amiral gemisi: Galaxy S 2!

Kaynak: www.chip.com.tr