Galaxy S4, çok yakında Vodafone'da!

CHIP Online
15-03-2013, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung'un bugün tanıtılan bombası, Türkiye'ye çok yakında geliyor! İşte detaylar...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/gal ... afone-da_39212.html

Resimlerle: Cep devlerinin MWC bombaları!

Vodafone Türkiye, Samsung'un merakla beklenen yeni akıllı telefonu Samsung Galaxy S4'ü Vodafone Red ile abonelerine sunmaya hazırlanıyor. A.C.A.İ.P Teknolojik kategorisinde, Vodafone Red tarifelerine çok avantajlı ödeme seçenekleriyle sunulacak olan Samsung Galaxy S4 için çok yakında ön talep toplanmaya başlanacak.


5 inçlik ekrana sahip Samsung Galaxy S4, 13 megapiksel ana kamera ve 2 megapiksel ön kamara kullanıyor. 2 GB depolama alanı ve 16 GB, 32 GB, 64 GB olmak üzere 3 farklı dahili hafıza seçeneğiyle sunulacak olan cihaza 64 GB'a kadar microSD kart takılabilecek. Dört çekirdekli 1.9 Ghz işlemcisiyle performans açısından oldukça kuvvetli özelliklere sahip olduğunu göz önüne seren Samsung Galaxy S4, akıllı yazılım ve sensörleriyle üstün bir deneyim sunuyor.


Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:


"Vodafone Türkiye olarak, abonelerimiz dünya kalitesinde son teknolojilere Vodafone farkıyla eşit şekilde ve kolaylıkla erişebilsin, eriştikten sonra da kolaylıkla kullanmaya başlayabilsin diye bir süre önce Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformu ACAİP'i hayata geçirdik. Vodafone'da, ihtiyaca en uygun akıllı telefonu seçmek, almak ve kullanmaya başlamak ACAİP kolay diyoruz. Şimdi de merakla beklenen Samsung Galaxy S4'ü Vodafone Red farkıyla abonelerimizle buluşturmaya hazırlanıyoruz. Samsung Galaxy S4'ü Red tarifeleri ile alanlar Vodafone Red'in hayatlarını kolaylaştıran hizmetlerinden ve özel olduklarını hissettiren fırsatlarından faydalanabilecekler."

Tüm Konu: Galaxy S4, çok yakında Vodafone'da!

Resimlerle: Cep devlerinin MWC bombaları!

Kaynak: www.chip.com.tr