Galaxy S4'den beklediklerimiz!

CHIP Online
14-03-2013, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Tüm dünyanın beklediği Galaxy S4 tanıtımından nasıl bir cihaz çıkacak? İşte en son tahminlerimiz!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/gal ... klerimiz_39184.html

Resimlerle: Galaxy S4 söylentileri

Samsung'un büyük merakla beklenen Galaxy S4'ü hakkında, gerek kulaktan gerek şüpheli kaynaklardan sayısız şey duyduk. Galaxy S4'ün tam olarak neye benzediği gibi son detaylar henüz kesinleşmiş değil fakat yarın, 14 Mart'ı 15 Mart'a bağlayan gece (Türkiye saati ile gece 02:00 civarında) her şey açıklığa kavuşacak.


Biz de bu arada, Galaxy S4'te olacağına ihtimal verdiğimiz özellikleri bir kez daha inceleyelim dedik. İşte Galaxy S4'ten beklediklerimize son bir bakış.


1. Ekran


Galaxy S4, büyüyen ekran modasına uyacak ve muhtemelen HTC One ve Sony Xperia Z gibi büyük, 5-inç'lik tam HD bir ekrana sahip olacak.


2. İşlemci


Samsung'un Galaxy S3 ve Galaxy Note 2 gibi cihazlarda denenen ve kullanıcılar tarafından memnuniyetle kabul edilen dört çekirdekli işlemci mi, yoksa tüm gücünü kullanıp sekiz çekirdeğe mi geçeceği konusunda çok tartışma yaşandı. Ancak tahminimiz, çok daha pil dostu olan 1.8GHz'ye yükseltilmiş bir dört çekirdekten yana.


3. Kamera


Samsung, daha önceki iki üst uç telefonunda 8MP'lik kamerayla yetinmişti. Bu yüzden en azından 13MP'lik bir kamerayı arka yüzde görmeyi bekleyebiliriz. Daha iyi bir resim kalitesine sahip ön kamera da umabiliriz.


Tüm Konu: Galaxy S4'den beklediklerimiz!

Resimlerle: Galaxy S4 söylentileri

Kaynak: www.chip.com.tr