Galaxy S4 özelliklerini iPhone'da kullanın!

CHIP Online
21-03-2013, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

iPhone sahibiyseniz, Samsung'un Galaxy S4'te sunacağı bu özelliklere şimdiden sahip olabilirsiniz!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/gal ... kullanin_39301.html

Resimlerle: Galaxy S3 ve iPhone 5 kapışıyor!

Galaxy S4, son teknolojilere sahip donanımının yanında Samsung'a özel birçok yazılımla geliyor. Bu yazılımlar arasında fotoğraf geliştirmeden sağlık uygulamalarına, TV'yi uzaktan kontrol etmekten iş verilerinizi güvenle saklamaya her şey var.


iOS'lu bir cihaza sahipseniz ve Galaxy S4 aklınızı karıştırmaya başladıysa, ümitsizliğe kapılmanıza gerek yok. İşte iPhone'unuza getirebileceğiniz bazı Galaxy S4 özellikleri.


S Translator yerine Mail Translator veya Google Translate


Samsung'un S Translator uygulaması, e-postaları, SMS'leri ve ChatOn mesajlarını 9 farklı dil arasında tercüme edebiliyor (şu an Türkçe dahil değil). Ancak Apple'ın uygulama mağazasında aynı işleri yapabilen onlarca uygulama bulmanız mümkün. Üstelik bu uygulamalar daha çok fazla dili destekleyebiliyor.


S Health yerine ailyBurn Tracker veya ProtoGeo Movies


Galaxy S4, ne kadar yürüdüğünüzü, kaç kalori yaktığınızı ve fazlasını izleyebilen birçok sağlık işleviyle geliyor. Cihaza entegre bulunan sensörler, sıcaklık ve nemi algılayarak rahatlık seviyenizi ölçüyor.


Ancak Apple App Store'da benzer hizmetleri ücretsiz olarak sunan uygulamalar bulmanız mümkün. MyFitnessPal'ın sunduğu Calorie Counter & Diet Tracker, kalorilerinizi saymanıza yardımcı olacak 2 milyon gıdadan oluşan bir veritabanıyla geliyor. Ücretsiz DailyBurnTracker uygulaması, size özel antremanlar hazırlıyor ve durumunuzu izleyebiliyor, kaç kalori yaktığınızı hesaplayabiliyor. ProtoGeo'nun ücretsiz Moves uygulaması ile kaç adım attığınızı, ne kadar koştuğunuzu veya ne kadar bisiklet sürdüğünüzü hesaplayabiliyor.


Tüm Konu: Galaxy S4 özelliklerini iPhone'da kullanın!

Resimlerle: Galaxy S3 ve iPhone 5 kapışıyor!

Kaynak: www.chip.com.tr