Galaxy S4 saldırı altında!

CHIP Online
19-03-2013, 13:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Nokia, Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S4 hakkında öyle bir açıklama yaptı ki...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/galaxy-s4-saldiri-altinda_39234.html

Resimlerle: Samsung Galaxy S4: İLK BAKIŞ!

Samsung'un merakla beklenen yeni akıllı telefonu Galaxy S4, Perşembe günü yapılan etkinlikte tanıtıldı. Alışılagelmiş bir şekilde ziyadesiyle uzun olan etkinlik esnasında cihaz en ince detayına kadar gözler önüne serildi.


Pek çok kişinin "Galaxy S3'e benziyor." şeklindeki söylemleri birkaç gündür kulaklara çalınıyorken, Nokia'dan gelen Twitter mesajları benzerlik konusunu farklı bir boyuta taşıdı. Öyle görünüyor ki Nokia, Galaxy S4'ün direk olarak Lumia modellerinden çalıntı olduğuna inanıyor... S4'ün tanıtımından kısa bir süre sonra başlayan Nokia Tweet'leri, Samsung'un Nokia Lumia serisinde bulunan birçok özelliği taklit ettiğini iddia ediyor.


Nokia'nın Twitter üzerinde paylaştığı, konu hakkında özel olarak çekilmiş olan fotoğrafta, Samsung'un Nokia'dan kopya çektiğii açık bir şekilde iddia ediliyor. Bir diğer Twitter mesajında ise Samsung tarafından kopyalanan fikirler sıralanmış buluyor ki aralarında kablosuz şarj, sadece Lumia 920'ye özel olarak tasarlanmış olan Nokia Music, Pureview, City Lens ve farklı renkteki telefon kasaları mevcut.


Samsung tarafı ise halen konu hakkında konuşmadığı gibi, Nokia'ya herhangi bir cevap da vermiş bulunuyor. Peki, bu "kopya" iddiaları, Samsung'u mahkemeye kadar taşır mı? İşte orasını birlikte göreceğiz.

Tüm Konu: Galaxy S4 saldırı altında!

Resimlerle: Samsung Galaxy S4: İLK BAKIŞ!

Kaynak: www.chip.com.tr