Galaxy S4 Zoom: ÖN İNCELEME

CHIP Online
21-06-2013, 00:04   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung'un en acayip Galaxy S4'ü olan Zoom'u canlı canlı denedik... İşte ilk izlenimlerimiz...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ga ... inceleme_41087.html

Samsung'un uzun zamandır konuşulan Galaxy S4 Zoom'u en sonunda resmi olarak tanıtıldı. &lt;span style="text-decoration: underline;">Londra'da yapılan tanıtım etkinliğinde</span> ortaya çıkan yeni Galaxy S4 modelini, sizler için inceleme fırsatı bulduk. İşte ilk izlenimlerimiz...


Galaxy S4 Zoom dendiğinde aslında aklımıza Samsung'un 2 farklı cihazının birleşimi geliyor: Bir tarafta Galaxy S4 cep telefonu, diğer tarafta da Galaxy Camera... Ama ilk bakışta bunu görmek biraz zor. Bizim hissettiğimiz, bir yanda Galaxy S4 mini, bir yanda da 16 megapiksel çözünürlüklü bir kamera oldu.


Öncelikle tasarımdan başlayalım. Cihaz, bir cep telefonundan çok, bir kameraya benziyor ve bu durum son derece doğal. Ağırlığının veya kalınlığının biraz fazla olduğunu söylememize ise herhalde gerek yok. Yine de bu cihaz kimlerin satın alacağını düşündüğümüzde, ağırlık ya da kalınlığın bir sorun olmayacağını rahatlıkla söylemek mümkün. Her halükarda, bir kamera ve bir de cep telefonu taşımaktan daha rahat olacağı kesin.


Tüm Konu: Galaxy S4 Zoom: ÖN İNCELEME

Kaynak: www.chip.com.tr