Yaa resmen aşık oldum bu tarayıcıya. Şu ana kadar kullandığım en sade en hızlı tarayıcı. Çok stabil çalışıyor. Mesleğim bilgisayar işimi de çok seviyorum. İnternet exploreri zaten hiç sevmedim. Hep firefox kullandım. Ama chromeyi keşfettikten sonra firefoxu aldattım. Ama darılmasın diye onu da silmedim.
Şaka bir tarafa ama ilk betadan beri kullanıyorum. Daha bir sorun görmedim. Çok sade ve sadece işini yapıyor Adres çubuğu özelliklerine de bittim adeta...
Detaylı bilgi ve download için burayı ziyaret edebilirsiniz.
Galiba Aşık Oldum (Chrome) Firefoxu aldatıyorum.
- 1
- 2
Evet firefox dan sonra kullanılabilir şimdi yeni çıkan programlar da chrome ya uyumlu oluyor. Örneğin orbit chromeya uyumlu TABİ YENİSİ
:) Ne diyeyim Allah mesut etsin
ANADOLU:) Ne diyeyim Allah mesutamin amin
firefox un abisi seni ariyomus yakalarsa biliyorsun ne olur
H@ckerCesurikisini de idare ediyon yani
Yaa resmen aşık oldum bu tarayıcıya. Şu ana kadar kullandığım en sade en hızlı tarayıcı. Çok stabil çalışıyor. Mesleğim bilgisayar işimi de çok seviyorum. İnternet exploreri zaten hiç sevmedim. Hep firefox kullandım. Ama chromeyi keşfettikten sonra firefoxu aldattım. Ama darılmasın diye onu da silmedim.
Şaka bir tarafa ama ilk betadan beri kullanıyorum. Daha bir sorun görmedim. Çok sade ve sadece işini yapıyor Adres çubuğu özelliklerine de bittim adeta...
Detaylı bilgi ve download için burayı ziyaret edebilirsiniz.
seni bilmem ama ben firefoxu kolay kolay bırakmam seviyorum bu tilkiyi aramızda bir bağ oluştu artık,ne bileyim bazen karşıma çıkan çökme mesajlarına bile alıştım artık.
firefox damarlarıma işledi internette değil damarlarımda geziyor sanki
Aynı bedende can gibiyiz :))
ie yi sildim zaten,
chrome kullanıyorum, ie gerektiren sayfalara da ff ile giriyorum..
silebilsem ie'yi sileceğim ama vistadan silinmiyormuş:D
keremcan063firefox damarlarıma işledi internette değil damarlarımda geziyor sankiFirefox hayranıydım ben de aama alçak indirme yöneticisi açtı aramızı 100 mb lık dosya rapidden indirdim yuttu dosyayı sabit diske kaydet seçeneği hiç bi işe yaramıo(hala da öyle) opera kullanıodum şimdi chrome kullanıyorum...
Aynı bedende can gibiyiz :))
OnnuuRFirefox hayranıydım ben de aama alçak indirme yöneticisi açtı aramızı 100 mb lık dosya rapidden indirdim yuttu dosyayı sabit diske kaydet seçeneği hiç bi işe yaramıo(hala da öyle) opera kullanıodum şimdi chrome kullanıyorum...Firefox'a iyi bir indirme yöneticisi yüklersin olur biter
konuya bakmayalı aşıklar çogalmış arkadaşlar. Bu arada firefoxla filan karşılaştırmıyorum zaten. Firefoxun kalitesi ortada yalnız chrome de çok güzel...
halende onla yazıyorum kullanıyorum yani :)
bende v5'ten beri opera aşığıyım ve hep kullanıyorum çok memnunum (bazı eksiklikleri olmazsa)
Mustafa CanFirefox'a iyi bir indirme yöneticisi yüklersin olurAdama akıllı indirme yönetici yok ki rapidde hepsi hata veriyor...
bence program hala beta :) firefox kullanmaya devam. ikinci plan olarak chrome tercih ediyorum bende. eklentilerini çoğaltması lazım.
OnnuuRAdama akıllı indirme yönetici yok ki rapidde hepsi hata veriyor...Rapidden dosya indirmede en iyisi internet download managerondan sonra da flash get geliyor zaten
Chrome hayranları... :)
sözüm başlığı açana,
Chrome da seni aldatıyor;
bilgisayarını yeniden başlat, Ctrl+Alt+Delete ile Görev Yöneticisini aç, googleupdate.exe'yi gördün mü? Hem de bilgisayarı açtığından beri Chrom'u açmamıştın. googleupdate.exe sürekli arka planda çalışıyor, sanırım 15 dk arayla güncelleme kontrolü yapıyor. yaw 15 dk, bilemedin 1 saat arayla güncelleme denetimi mi olurmuş?! Adamlar resmen bilgisayarı kaç saat kullandığını izliyorlar, sana haber vermeden. Ayrıca bilgin olsun Chrome ilk kurulduğunda sana sormadan diğer tarayıcılardaki tüm bilgileri kendisine topluyor.
darkhornsözüm başlığı açana,Evet, Bunun Gibi Bir Makaleyi Bende Okumustum, Ve Boylelikle Hardiskini Sisiriyor, Arkadaslarim'dan Biri Kurdugunda 3'Gbnin Chormenin Kullandigini Soylemisti Bana...
bilgisayarını yeniden başlat, Ctrl+Alt+Delete ile Görev Yöneticisini aç, googleupdate.exe'yi gördün mü? Hem de bilgisayarı açtığından beri Chrom'u açmamıştın. googleupdate.exe sürekli arka planda çalışıyor, sanırım 15 dk arayla güncelleme kontrolü yapıyor. yaw 15 dk, bilemedin 1 saat arayla güncelleme denetimi mi olurmuş?! Adamlar resmen bilgisayarı kaç saat kullandığını izliyorlar, sana haber vermeden. Ayrıca bilgin olsun Chrome ilk kurulduğunda sana sormadan diğer tarayıcılardaki tüm bilgileri kendisine topluyor.
darkhornsözüm başlığı açana,aslında onu bende farkettim fakat o da bana aşıktır diye düşünmüştüm...
bilgisayarını yeniden başlat, Ctrl+Alt+Delete ile Görev Yöneticisini aç, googleupdate.exe'yi gördün mü? Hem de bilgisayarı açtığından beri Chrom'u açmamıştın. googleupdate.exe sürekli arka planda çalışıyor, sanırım 15 dk arayla güncelleme kontrolü yapıyor. yaw 15 dk, bilemedin 1 saat arayla güncelleme denetimi mi olurmuş?! Adamlar resmen bilgisayarı kaç saat kullandığını izliyorlar, sana haber vermeden. Ayrıca bilgin olsun Chrome ilk kurulduğunda sana sormadan diğer tarayıcılardaki tüm bilgileri kendisine topluyor.Şaka bir tarafa. Sürekli çalışan uygulamalarımı kontrol ediyorum. googleupdate benimde dikkatimi çekmişti ama başlangıç yöneticisinden iptal etmiştim. Ve chromenin seçeneklerinden kapatmıştım. Onun dışında başka sorun görmedim şimdilik.
Aaaa her güzelin kusuru olur canım
- 1
- 2