bütün sitelerde bu program var ama nasıl kurulduğu ve kullanıldığı yazmıyor.bilgisi olan lütfen paylaşsın
Game Gain
Game gain oyun perfonmansını yükseltmeye çalışan bir programdır fakat oyunu gerçekten hızlandırıyormu orası biraz şaibeliP4 kasayla yaptığım denemelerde pek bişe elde edemedim ama denemek isterseniz
http://www.tamindir.com/program/20140/GameGain.htm
Game Gain
GameGain, sizin daha iyi ve rahat oyunlar oynamanız için bilgisayarınızıgeliştiren bir optimizasyon aracıdır. Oyun performanslarını arttırmakamacı ile geliştirilen GameGain ile artık oyunlarınızı bilgisayarınızıdaha fazla zorlamadan oynayabileceksiniz. Bilgisayarınızda oyunları çokyavaş ve kötü kalitede oynuyorsanız bu optimizasyon aracı sayesinde oyun performanslarını arttırabilir ve oyunlardan aldığınızkeyfi arttırabilirsiniz. Donanımınız ile ilgili hiçbir değişiklikyapmadan oyunlarınızı daha performanslı oynamak istiyorsanız GameGainile bunu sağlayabilirsiniz.
Oyunları astronomik hızlarda ve en son sistem performanslarında çalıştıracağını garanti etmeyen GameGain, yine de oyunların performansını az da olsa arttırmayı vaad ediyor.
O zamanlar Frapsın ismini bile duymamıştım.Ve bariz kasan oyunlarda denemelerimi yapmıştım ve gözle görülür bir etkisi olmamıştı.Gözle görülür bir etki sağlamadıktan sonra oyunun oynanabilirliğine etki yapacağını zannetmiyorum ...
ya beyler bu program nasıl kullanılıyo
araştırmayı deneyin. oda olmadı yahoo