Ben AVG virüs tarayıcısıyla tarama yaptım ve system32 deki GameMon.des dosyasında virüs buldu kaldıra bastıgımda emin misiniz yanlış bir dosyayı silerseniz windows çökebilir yazısı geliyor.Bende riske giremedim ve foruma gelip yazayım dedim.Cevaplarınızı bekliyorum.
GameMon.des virüs mü?
Saol ama biraz geç oldu sildim dosyayı gerçi oyunu hala oynayabiliyorum.
Windows İşletim sistemlerinde temel olarak korunan , ve silinmelere karşın rapor veren dosyaları kaldırmaya çalıştığınızda '' emin misiniz yanlış bir dosyayı silerseniz windows çökebilir '' şeklinde bir rapor kullanıcıya belirtilmez. :)> İlgili oyunun görsel çerçeve ve çizim dosyasıdır diyebiliriz.
Sildim zaten ama bir problem olmadı şu ana kadar inş sonra da olmaz.
Oyunlar ile gelmiş olamaz çünkü anti vürüs bu programı CABAL ONLINE'a ait buldu.Zaten Cabal'ın sahte olması gibi bir imkan da yok.Orijinal sitesinden indirdim oyunu.
öylemi dersin acaba senin dediğin win 98 dönemi için mümkün günümüzde ise sadece virüs gelmesi değil başka ilerde yapmak mümkündür.
sonuçta sürekli yama patch alan bir oyun ve her onlkine oyun ftp'sine müdahale edip hacklemek mümkündür hacklenmemesi için hiç rağbet görmeyen 3 -5 kişinin oynadığı basit bişey olması lazım.
bu tip oyunlarda oyun hesapları demek büyük para demek bu hesapların satışını şimdiye kadar yapmadım ama satan ve butip illegal işlerlen uğraşan çok gördüm.