elimde logitech rumlepad 2 gamepad var.şu ana kadar sadece pes 2010 oynayabildim.acaba fps tipi(cod veya tomb raider) gibi oyunları oynayabiliyormuyuz.veya bunun için yapılabilecek ayar program gibi şeyler var mı ?
gamepad ile oyun oynamak
ya ben acıkcası zevkinde değilim.bilgisayardan önce playstationum vardı.ordan bir el alışkanlığı söz konusu.klavye ile rahat oyun oynayabiliyorum ama gamepad in tadı başka.ayrıca cod gibi oyunlar oyun konsollarında da var. bilgisayarda ayarların nasıl yapıldığını bilmiyorum bana bu konuda yardımcı olursanız çok makbule geçer
Gamepad'ınızın yanında verilen CD'yi tüm eklentileriyle yükleyin.Hiçbir şeyi es geçmeyin.Gamepadınızın sistem tarafından sorunsuzça yüklendiğinden emin olun.Sonrasında oyuna girin.Oyunun Gamepad desteği varsa Options kısmında Gamepad hakkında bir bölüm olacaktır.Ordanda gerekli ayarlamaları yapıp PS3 gibi devam edersiniz ...
yani oyun desteklemiyorsa gamepad le oynamak hayal oluyor
Size gamepad olarak Xbox360 gamepadini öneririm.Çünkü oyunun kapağında GAMES FOR WİNDOWS yazan ger oyun bu kola uyumludur.(en azından ben öyle biliyorum)Ben bir aralar almayı düşünüyordum ancak okul ve sınavlardan dolayı alamadım.Fiyatı ise yaklaşık olarak 70-100 TL arasında.(Kablolu-Wired)<