bu konuyla ilgili olarak admine masaj attım ama bi cevap gelmedi konu hakkında herhangi bir bilgisi olan var mı
ganzolist banlandımı
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Banlamadı..
Ancak kendi isteğiyle forumu bıraktı; yani küstü denilebilir..
Chip Nisan 2006 sayısındaki "İddaa Makalesi" ile ilgili bir konu açmıştı..Belki silinmemiştir bir ara istersen Chip dergisi, Chip`te bu ay bölümünde olabilir..
O konuda yazılanları haklı bulmadı;özellikle bir Chip yazarının savunmasını beğenmedi ve en son "ben bir daha Chip forumda yazmıyorum" tarzında çok daha sert ve ters mesaj ile gitti..Daha sonra bu son mesajı da silindi..
hmmm anladım
onu aramızda görememek üzdü beni iyi muhabbeti vardı.
kimileri gibi admin ve modlara yaglı ballı mesajlar yazmıyordu.en çok orası güzeldi
yalaka diye tabir edilen üyeler forumu çok sıkıcı hale getirdiler yakında bende
uçabilirim kendi istegimle. ganzolisti daha çok özlüyorum böylelerini görünce.
Ben de sevgi ve özlemle anıyorum kendisini..:))
Onun gibi aktif üyeler zor geliyor; Chip foruma ise çok daha zor..
ferrarili adamevet banlandı.bilginin kaynağı ne acaba....
yani nerden öğrendiniz ve eğer biliyorsanız nedeni neymiş...
saygılar...
byzihhBen bütün gerçekleri biliyorum..:))ferrarili adamevet banlandı.bilginin kaynağı ne acaba....
yani nerden öğrendiniz ve eğer biliyorsanız nedeni neymiş...
saygılar...
Ama bizzat şahsına sormadan başka bir şey yazmasam iyi olur bu konuda..:))
msni varmı sende.varsa ben de isterim.
elvis32 kardeş kaç kişiyle tartıştın gereksiz mesaj yüzünden ...şimdi banlandığı hakkında kesin bir bilgin yoksa neden bunu yazma ihtiyacı duyuyorsun...
yazmassan zaten bu bilmediğin anlamına gelir...ve bizde biliyoruz muhtemelolduğunu ama kesin bilen lerin cevaplaması için sorduk o soruyu ...arkadaşlara katılmaya başladım...
bunlar gerçekten gereksiz mesajlar...yazmassan çok daha iyi olacak...yazdın kim faydalandı..kimse..
lütfen gereksiz mesaj atmayın....başkalarına banlandığını hatırlatmak ne kadar sizn göreviznizse bu hatırlatmayı yapmakta o kadar benim görevim...
saygılar...
sen bilirsin ben uyarımı yapayım ...yapıp yapmamak sana kalmış...
saygılar...
oyunlarslideşovmsni varmı sende.varsa ben de isterim.Msn`i yok zaten..Önceden de istemiştin ya..Ben sormuştum; o da msn`im yok demişti..
Ama mailini sana vermiştim zaten..