Hp Markalı Laptopumu satın aldıktan sonra Hp'nin ''1 yıl ücretsiz sigorta'' kapmanyası kapsamında sigortalattım. Laptopum şu anda sigortalı. Geçen ay yere düşme sonucunda sağ tarafındaki metal kısmında küçük çaplı çatlak meydana geldi. Dikkatli bakılmadığı zaman görünmüyor bile denilebilir. Bilgisayara donanımsal olarak hiçbir zararı yok. Ancak bu çatlak benim keyfimi kaçırıyor. Acaba bu denli ufak bir çatlağın sigorta kapsamında onarılması için Hp'nin Teknik Servisine yollasam aşağı yukarı kaç günde onarımının gerçekleşeceğini tahmin edemiyorum. Sizin bu konuda bir fikriniz ya da öneriniz varsa lütfen yardımcı olun..Şimdiden tşkler..
Garanti Süresi
Hp servis sana o laptopu vermez =) almaya kalkarsan zorla alırsın.. Hp nin servisi kadar zorluk cıkaran ßir servis görmedim Tr de..
Aynen katılıyorum bi arkadaşımın HP laptobunda USB arızası vardı servise yolladı 1 ay süre verdiler 1 ay sonunda almaya gitti yapılmamış, ne zaman alabilirim demiş kesin bi süre veremeyiz inceliyoruz demişler, geri istemiş zorla almış :D :D HP mi aman uzak dursun En sağlamı Toshiba :)
EVET Arkadaşlar Hp Teknik Servisi eskiden dediğiniz gibiydi .Ancak Hp Müşterilerinin Teknik Servis Hizmeti'nden yana şikayetlerinden dolayı Hp Teknik Servis ekibini tamamen değiştirmiş ve başka bir Teknik Servis Firmasına devretmiş. Şimdi Teknik servis süreci çok daha kısa ve sorunsuz oluyormus. Az once bu forumdan bilgi sahibi oldum. Ayrıntılı bilgi için: