Garbage Finder [26.10.2010]

CHIP Online
26-10-2010, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Garbage Finder bir sistem bakım uygulamasıdır. Amacı sisteminizi temiz tutmak ve böylece Windows'u hızlandırmaktıur. Kullanılmayan, gereksiz dosyaları temizleyerek bilgisayarınızı dramatik bir şekilde yavaşlatan çöpleri ortadan kaldırır. Kullanımı kolay bir arayüze sahip olan uygulama, bilgisayar kullanmaya yeni başlayan kullanıcıların bile rahatlıkla kullanabileceği kadar basit ancak etkilidir. İleri seviye kullanıcılar gelişmiş ayarlardan ve daha derin temizlikten de faydalanabilirler.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum

Garbage Finder bir sistem bakım uygulamasıdır. Amacı sisteminizi temiz tutmak ve böylece Windows'u hızlandırmaktıur. Kullanılmayan, gereksiz dosyaları temizleyerek bilgisayarınızı dramatik bir şekilde yavaşlatan çöpleri ortadan kaldırır. Kullanımı kolay bir arayüze sahip olan uygulama, bilgisayar kullanmaya yeni başlayan kullanıcıların bile rahatlıkla kullanabileceği kadar basit ancak etkilidir. İleri seviye kullanıcılar gelişmiş ayarlardan ve daha derin temizlikten de faydalanabilirler.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online ForumAnahtar özellikler:Windows için güvenlidir
Sörf izlerini siler
Kullanılmayan dosyaları kaldırır
Üçüncü parti uygulamaları temizler
Otomatik tarama ve temizleme özellikleri sunar

Kaynak: www.chip.com.tr

DOWNLOAD: Garbage Finder

tknomurat
26-10-2010, 15:22   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
15 mesaj

Bilgisayarıma kurdum denedikten sonra nasıl olduğuna dair yazarım.

Atilla Sarıtaş
26-10-2010, 16:06   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj

Güzel bişey ama alternatifsiz değil. Daha iyi alternatifler var üstelik ücretsiz.
Güvenilirliği de muamma.

Atilla Sarıtaş
26-10-2010, 16:19   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj

Yok alternatif ücretsiz programlar var daha iyi anlamında dedim. Bunun ücretsiz olduğunu belirtmedim yani.
CCLeaner ve Advanced SystemCare Free sürümleri örnektir.