Gariplikler

ilginch
03-03-2009, 21:13   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,635 mesaj

"Telstra'nın çabasını takdir ediyorum,müşterilere böyle indirimlerle yardım etmesi güzel bir şey" A.B

{yükleme,kullanılmakta olan işletim sisteminin windows olmadığını tespit etti.Bu yükleme programı ve onun ilgili sürücüleri, sadece windowsta çalışmaktadır.Yükleme iptal edilecektir.}
"nvidia sürücümü laptopa yüklerken bu mesajı aldım.iyi de, benim kullandığım sistem zaten windows?"Andy CR

Soumya Srivastava, Wall-e kalemtraşı alırken, bu fotoyu çekti.

{bu uygulama, 1 byte dan fazla...}
"bütün istediğim,iPod touch'uma 'facebook app' yüklemekti" Brahm

resimler bir siteden alıntıdır,tercümeler ise bana aittir

benersince
03-03-2009, 21:42   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,283 mesaj

İNDİRİM BAYAGI SÜPERMİŞ BE YAHU

uGuR.uK
03-03-2009, 22:05   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

bunlara başta windows olmak üzere bazı yazılımların hata, uyarı ve bilgi mesajlarını eklemek güzel olur, şimdi resim koyamicam(hata verdirmeye kasamam kendimi:) ama hatılarsınız herhal:

- "eset smart security ilgilenmenize ihtiyaç duyuyor!"(bunu bizzat gördüm, o baloncuk çıktı sağ alttan) > canım canım, özledin mi beni?
- "işlem başarıyla tamamlanamadı!" > övün övün, senden başkası bunu başaramazdı zaten.
- "x kopyalanamıyor. Geçersiz MS-DOS işlevi." > yok ya? biz nt çekirdeği var diye biliyorduk, bizi mi kekliyon bill?!?
- (download penceresi)"Firefox bu dosya ile ne yapsın?" > -aslında buna dicek başka birşeyim var da yazmıyorumGülümseme-
- "yol çok derin!" > biz çekicez seni, devam...
- (buda dertli windows)"unknown error: 0xffffffff" > sende sıkıldın biliyorum...
- (wmp) "Ortama bağlanılıyor"... > akalım aslanım, gir ortamlara.
- "sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı." veya kısa ve öz "kullanıcı hatası!(altta tamam butonu)" > e söyleki bidaha yapmayalım işte.
- "beklenmeyen bir hata oluştu." > kendide biliyor gelcek bi hata, bekliyo tabii.

vs. vs. ilk aklıma gelenler ve genel olarak verdiğim tepkiler. ben yakın olmuşumdur bilgisayarlarımla hep, heleki windows speech recognition geldi tam olduk. daha gelmedi bişeyler olsa yazardımGülümseme. arkadaş kızmaz inşallah konuya kuyruk eklemiş gibi olduk...

DarkHellKnightX
04-03-2009, 18:14   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
1,663 mesaj

indirimden benim niye haberim olmadı Kahkaha

elazigli
bunlara başta windows olmak üzere bazı yazılımların hata, uyarı ve bilgi mesajlarını eklemek güzel olur, şimdi resim koyamicam(hata verdirmeye kasamam kendimi:) ama hatılarsınız herhal:

- "eset smart security ilgilenmenize ihtiyaç duyuyor!"(bunu bizzat gördüm, o baloncuk çıktı sağ alttan) > canım canım, özledin mi beni?
- "işlem başarıyla tamamlanamadı!" > övün övün, senden başkası bunu başaramazdı zaten.
- "x kopyalanamıyor. Geçersiz MS-DOS işlevi." > yok ya? biz nt çekirdeği var diye biliyorduk, bizi mi kekliyon bill?!?
- (download penceresi)"Firefox bu dosya ile ne yapsın?" > -aslında buna dicek başka birşeyim var da yazmıyorumGülümseme-
- "yol çok derin!" > biz çekicez seni, devam...
- (buda dertli windows)"unknown error: 0xffffffff" > sende sıkıldın biliyorum...
- (wmp) "Ortama bağlanılıyor"... > akalım aslanım, gir ortamlara.
- "sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı." veya kısa ve öz "kullanıcı hatası!(altta tamam butonu)" > e söyleki bidaha yapmayalım işte.
- "beklenmeyen bir hata oluştu." > kendide biliyor gelcek bi hata, bekliyo tabii.

vs. vs. ilk aklıma gelenler ve genel olarak verdiğim tepkiler. ben yakın olmuşumdur bilgisayarlarımla hep, heleki windows speech recognition geldi tam olduk. daha gelmedi bişeyler olsa yazardımGülümseme. arkadaş kızmaz inşallah konuya kuyruk eklemiş gibi olduk...

buda güzeldiGülüş

mozilla: "firefox bu dosya ile ne yapsın" alsın o dosyayı ........... Kahkaha

Son Düzenleme: DarkHellKnightX ~ 04 Mart 2009 18:15
Mustafa Can
04-03-2009, 18:41   |  #5  
Mustafa Can avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,248 mesaj

Bi tane de benden
Mozilla Firefox:
Tarayıcı bu adresi nasıl açacağını bilmiyor (chip://)

Bilmiyorsa niye açıyor?

trinity
04-03-2009, 18:59   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,103 mesaj

iyiki indirim yapmışlar 149.00 olsaydı kesin alamazdık paramız yetmezdi

Kırık Kılıç
04-03-2009, 19:05   |  #7  
Yıllanmış Üye
165 mesaj

İndirim güzeldi.Ayrıca dertli windows ta oxffff de güzel bayıldım gülmekten.

waybe
04-03-2009, 19:57   |  #8  
Yıllanmış Üye
2,376 mesaj

baya bi indirim yapmışlar yani