Ge force gtx 480 amp sıkıntı büyük yardım edermisi

Javi_Alesta
03-11-2011, 16:09   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
15 mesaj

Merhaba ben bi konu hakkında değerli fikrinizi almak isterim  Geforce zotac gtx 480 amp ekran kartı aldım çift fanlı olanlardan ama benım ramlar dd2 4 gb işlemcim intel p. core 2 duo 2,93 ghz taktım iyi güzel çalısıyor ama sorun var cok ısınıyor hem de cok neyse dedım kasa dar olabılır arkadasın kasasını aldım bıraz modifiye kes paracala ile yaptık alanı genişledi bıde eskı kasanın fanınıda taktık gine sıcak çay koy demle yani yarım saat oynamadan ısınıyor kapatıyorum bütçemi aşıp böle bi kart aldım  bırazda kafada var ya bişeyler fena da degıl hani 1536 mb 348 bit ddr 5 ya ben oyun oynamayı seven insan yarım saatte kasayı kapatıyorum işlemcimmi yetmiyor yetmiyor dersen su an degıstıremem bütçe yok kartla aldım daha 10 ay odeyecegım anlayacagın sıkıntı var sorum su benım kasa neden ısınıyor fan koysam cozulurmu sanmıyorum ama soyle saglam bı fan koysam ? yoksa sıkıntı işlemcidem anakarttamı ramlerdemi işlemcideyse eger su an degıstıremem dandık bi kart alıp bunu saklıcaz artık ılerde alma umuduyla yada satayım diyorum ama  kime satabilriim ki bole bi kartı kısacası sorularım bunlar işletim sistemi bu ekran kartını kaldırırmı kaldırırsa bu ısınma sorununa nasıl cozum bulurum
eger kaldırmıyorsa pc de hangi parcaları degıstırmem lazım bu ekran kartına uygun olarak bole benı guzel bı sekılde tatmın olana kadar oynatabılecek bi sistemden bahsedıyorum sıkıntıdan cümle kuramıyorum siz anlamıssınızdır ne demek istediğimi  mevcut sisteme çözüm bulabilirsek daha iyi olur bi yardım etseniz bana su sıkıntıyı alsanız çok sevinirim  cevap bekliyorum lütfen ihmal etmeyin kendınize iyi bakın görüşmek üzere