Geçici Oturum Nedir ?

fdumanli
27-05-2009, 15:48   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
414 mesaj

Arkadaslar pc yi açtığımda "oturumunuz açılmadı. Geçici bir oturumla açıldı. Sistem yeniden başlatıldığında değişiklikler kaydedilmeyecek" falan yazdı. Kendi oturumu açamıyorum :S

Nasıl düzeltebilirim bu sorunu. Yrdım ltfen.

sevinch
09-07-2009, 16:16   |  #2  
Taze Üye
1 mesaj

Merhaba bi çözüm bulabildin mi acaba ?? bende de aynı sorun oluştu malesef ve çözemiyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim

kopuKÇocuk
09-07-2009, 23:33   |  #3  
Yıllanmış Üye
970 mesaj

sistem geri yüklemeyi deneyin yada önemli dosyalarınızı yedekleyip format atındaha önce böyle bişey başıma gelmediği için ancak tahmini yardım yapabiliyorum kusura bakmayın

Kapalı Hesap (135391)
10-07-2009, 12:11   |  #4  
Kapalı Hesap
2,758 mesaj
Alıntı: fdumanli  
Arkadaslar pc yi açtığımda "oturumunuz açılmadı. Geçici bir oturumla açıldı. Sistem yeniden başlatıldığında değişiklikler kaydedilmeyecek" falan yazdı. Kendi oturumu açamıyorum :S

Nasıl düzeltebilirim bu sorunu. Yrdım ltfen.

Arkadaşım Banada Öyle Bişey Oldu Senin Şimdi Ekran Boş, Ekran Resmi Normal Windowsunki ,Değil mi?  Banada Bu Sorun Oldu Sonradan Restart Çektim Düzeldi !

nonpasaran
10-07-2009, 12:28   |  #5  
nonpasaran avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
1,216 mesaj

"Kullanıcı hesabınız geçici olarak yüklendi"Hatası

Kullanıcı hesabınız yüklenemiyor
Yettim arkadaşlar zamanında benim de başıma gelmişti Ağzı kulaklarına varıyor

Son Düzenleme: nonpasaran ~ 10 Temmuz 2009 12:30
djsami
01-06-2011, 17:09   |  #6  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 3
20 mesaj
Alıntı: nonpasaran  

"Kullanıcı hesabınız geçici olarak yüklendi"Hatası

Kullanıcı hesabınız yüklenemiyor
Yettim arkadaşlar zamanında benim de başıma gelmişti Ağzı kulaklarına varıyor
Merhabalar;

Windows 7 işletim sistemini büyük bir keyifle kullanıyorum. Satış başarılarından da gördüğümüz üzere Microsoft’ un en başarılı işletim sistemi ünvanını çoktan kazandı bile yakında da en çok satan işletim sistemi ünvanını Windows XP den devralacak. Ancak kullanımdan ya da sistemde oluşan bir aksaklık nedeniyle kaynaklanan hatalardan dolayı birgün sisteminiz de oturum açtığınızda profiliniz yüklenemiyor hatası ile karşılaşabilirsiniz. Management Console u açtığınızda User Profile Service kaynaklı bir Uyarı (Warning) kayıtı görebilirsiniz.

Users klasörü altında ki arızalanan kullanıcı profilinizi silmeniz ya da adını değiştirmenizde durumu düzeltmeyecektir. Bunun için registry de kullanıcı profilinizin kayıtlarının tutulduğu anahtarın silinmesi gerekiyor. UYARI: Bu işlem sisteminiz üzerinde hasara neden olabileceği için systemstate yedeği alındıktan sonra bu işlemin yapılması faydalı olacaktır.

Windows logosuna tıkladıktan sonra Search bölümüne regedit yazalım ve Enter a basalım. Açılan registry editor de HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\ProfileList\ altında ki S-1-5-21 ile başlayan klasörlere bakarak içerisinde kullanıcı adınızı içeren klasörü bulalım. Baktığımızda klasör adının S-1-5-21-…bak şeklinde olduğunu göreceğiz. Bu kayıtı silelim ve registry editor ü kapatıp sistemimizi yeniden başlatalım. Kullanıcı adımızla oturum açtığımızda sorunuun giderildiğini ve Users klasörü altında kullanıcı adımız ile bir profil klasörünün oluşturulduğunu göreceğiz.

Faydalı olması dileğiyle;

Mahmut Sami Özdemir

wapheion
15-09-2011, 22:48   |  #7  
Taze Üye
2 mesaj
Alıntı: djsami  
Merhabalar;

Windows 7 işletim sistemini büyük bir keyifle kullanıyorum. Satış başarılarından da gördüğümüz üzere Microsoft’ un en başarılı işletim sistemi ünvanını çoktan kazandı bile yakında da en çok satan işletim sistemi ünvanını Windows XP den devralacak. Ancak kullanımdan ya da sistemde oluşan bir aksaklık nedeniyle kaynaklanan hatalardan dolayı birgün sisteminiz de oturum açtığınızda profiliniz yüklenemiyor hatası ile karşılaşabilirsiniz. Management Console u açtığınızda User Profile Service kaynaklı bir Uyarı (Warning) kayıtı görebilirsiniz.

Users klasörü altında ki arızalanan kullanıcı profilinizi silmeniz ya da adını değiştirmenizde durumu düzeltmeyecektir. Bunun için registry de kullanıcı profilinizin kayıtlarının tutulduğu anahtarın silinmesi gerekiyor. UYARI: Bu işlem sisteminiz üzerinde hasara neden olabileceği için systemstate yedeği alındıktan sonra bu işlemin yapılması faydalı olacaktır.

Windows logosuna tıkladıktan sonra Search bölümüne regedit yazalım ve Enter a basalım. Açılan registry editor de HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\ProfileList\ altında ki S-1-5-21 ile başlayan klasörlere bakarak içerisinde kullanıcı adınızı içeren klasörü bulalım. Baktığımızda klasör adının S-1-5-21-…bak şeklinde olduğunu göreceğiz. Bu kayıtı silelim ve registry editor ü kapatıp sistemimizi yeniden başlatalım. Kullanıcı adımızla oturum açtığımızda sorunuun giderildiğini ve Users klasörü altında kullanıcı adımız ile bir profil klasörünün oluşturulduğunu göreceğiz.

Faydalı olması dileğiyle;

Mahmut Sami Ö

Anahtar silinemiyor diyor. Ne yapabilirim?

djsami
16-09-2011, 01:38   |  #8  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 3
20 mesaj

Merhabalar

sorununuz lütfen güvenli modde deneyin