Geçmişten günümüze yolculuk :)

Karub
20-03-2010, 22:45   |  #1  
Karub avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,652 mesaj

İçimden eski günleri hatırlamak ve vaybe!.. demek gelmişti :) işte en meşhur oyunlar nerden nereye gelmiş bilmek ister misiniz?
Dilerseniz sizde paylaşabilirsiniz:)

Grand Thef Auto: I

Grand Thef Auto: II

Grand Thef Auto: III

Son Düzenleme: Karub ~ 21 Mart 2010 10:09
Mustafa@PC
20-03-2010, 23:02   |  #2  
Mustafa@PC avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
13,125 mesaj

Nerden nereye değil mi, eski grafiklere bakın ya :)

Ama biliyorsunuz o zaman süper geliyordu bu grafikler, bakalım yarınlar neler getirecek...

Karub
20-03-2010, 23:18   |  #3  
Karub avatarı
OP Yıllanmış Üye
2,652 mesaj

Aklıma ilk oyunum yani need for speed 1 geldi.. Oyunda yakalanınca polis geliyordu ve bize ceza kesiyordu ama ben o polisten öyle bir korkuyordum ki, koltuktan koltuğa ağlaya ağlaya zıplıyordum :)
İyiki bu konuyu açmışım biraz eskileri hatırlamış olduk :)

Biqbrave
21-03-2010, 01:06   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
142 mesaj

Güzel derlemişsin emeğine sağlık o zaman ki grafiklere bak birde şimdikine hey gidi günler...!

_hEro
21-03-2010, 01:54   |  #5  
_hEro avatarı
Yıllanmış Üye
3,428 mesaj

Vice City'nin grafikleri bu kadar kötümüydü ya :)
Gta 2 yide S3 Trio 3d 8mb lık ekran kartım açmamıştı.Kahrımdan ölmüştüm :)
Hey gidi günler...

Fifa 97.Çıktığı yıl bilgisayarım olmadığından haberim dahi yoktu bu oyundan.Ama yanlış hatırlamıyorsam 99 yılında merakıma yenik düşerek bulup oynamıştım.Grafiklerin gelişiminin gösterimine yardımcı olması açısından ekliyorum resmini.

Fifa 98...Game Pad kültürü yoktu tabi ozamanlar.EA de evlere yeni yeni giren bilgisarlardaki eğlence keyfini artırmak için oyuna çoklu oyuncu modu eklemişti.Nasıl mı ? Bir kişi mause diğeri klavye ile oynuyordu :) Sol Klik pas, Sağ klik şut idi. Toplu mause la tam bir işkenceye dönüşüyordu oyun :)Resimdeki salon futbolunu unutmamak gerek ama...

Fifa 99.Eminimki benim gibi oynayanların asla unutamayacağı bir oyundur.Hasan Şaş'ın zenci ve güncel tabiriyle bonus saçlı oluşu, aynı surata sahip adeta üçüz olan futbolcuların gol sevinçlerinde bebek sallamaları ve tabiki o harika menü müzikleri...

Fifa 2000.Amatör zorluk seviyesinde Numpad den sürekli "0" a basıp, rakiplerin içinden geçerek gole gitmeler.Sahaya uzaylı indirip futbolcuları yok etmeler.EA e bakın siz.Şirketin heryeri fantezi ya :)

Fifa 2001.Kenarlardan yapılan ortalara  D+D yaparak röveşata ile verilen cevaplar.Dolayısıyla atılan aynı goller...

Fifa 2002.Tnt2 32mb lık efsane ekran kartımla, o çim efektlerinin suyunu çıkartmıştım.Yenide almıştım kartı dün gibi hatırlıyorum.O çimleri asla unutamam :) (Tabi 01i software ayarlarda aylarca oynayınca 02 mükemmel gelmişti)

Vee Fifa 2003 ardından gelen serideki bozulmalar...

EA i bu konuda kınadığım için serinin diğer oyunlarını eklemedim :p

Kapalı Hesap (101323)
21-03-2010, 09:13   |  #6  
Kapalı Hesap
3,337 mesaj

need for speed  serisinin tarihçesini anlatan video buldum  http://www.youtube.com/watch?v=OpUp3ArsFlM

-MPower-
21-03-2010, 09:18   |  #7  
Yıllanmış Üye
121 mesaj

güzel çalışma eline sağlık ama san andreas ı unutmussum sanırım :))

Karub
21-03-2010, 10:02   |  #8  
Karub avatarı
OP Yıllanmış Üye
2,652 mesaj
Alıntı: -MPower-  
güzel çalışma eline sağlık ama san andreas ı unutmussum sanırım :))

Ekledim, kusura bakmayın unutmuşum :)

Alıntı: _hEro  

Vice City'nin grafikleri bu kadar kötümüydü ya :)
Gta 2 yide S3 Trio 3d 8mb lık ekran kartım açmamıştı.Kahrımdan ölmüştüm :)
Hey gidi günler...

Fifa 97.Çıktığı yıl bilgisayarım olmadığından haberim dahi yoktu bu oyundan.Ama yanlış hatırlamıyorsam 99 yılında merakıma yenik düşerek bulup oynamıştım.Grafiklerin gelişiminin gösterimine yardımcı olması açısından ekliyorum resmini.

Fifa 98...Game Pad kültürü yoktu tabi ozamanlar.EA de evlere yeni yeni giren bilgisarlardaki eğlence keyfini artırmak için oyuna çoklu oyuncu modu eklemişti.Nasıl mı ? Bir kişi mause diğeri klavye ile oynuyordu :) Sol Klik pas, Sağ klik şut idi. Toplu mause la tam bir işkenceye dönüşüyordu oyun :)Resimdeki salon futbolunu unutmamak gerek ama...

Fifa 99.Eminimki benim gibi oynayanların asla unutamayacağı bir oyundur.Hasan Şaş'ın zenci ve güncel tabiriyle bonus saçlı oluşu, aynı surata sahip adeta üçüz olan futbolcuların gol sevinçlerinde bebek sallamaları ve tabiki o harika menü müzikleri...

Fifa 2000.Amatör zorluk seviyesinde Numpad den sürekli "0" a basıp, rakiplerin içinden geçerek gole gitmeler.Sahaya uzaylı indirip futbolcuları yok etmeler.EA e bakın siz.Şirketin heryeri fantezi ya :)

Fifa 2001.Kenarlardan yapılan ortalara  D+D yaparak röveşata ile verilen cevaplar.Dolayısıyla atılan aynı goller...

Fifa 2002.Tnt2 32mb lık efsane ekran kartımla, o çim efektlerinin suyunu çıkartmıştım.Yenide almıştım kartı dün gibi hatırlıyorum.O çimleri asla unutamam :) (Tabi 01i software ayarlarda aylarca oynayınca 02 mükemmel gelmişti)

Vee Fifa 2003 ardından gelen serideki bozulmalar...

EA i bu konuda kınadığım için serinin diğer oyunlarını eklemedim :

Resimler için teşekkürler. Fifa'yu unutmuşum :)

- Yeni resimler ekledim. Aklıma birden MM geldi.. Onunda grafikleri eski ama eğlenceliydi :)

Son Düzenleme: Karub ~ 21 Mart 2010 10:14
beckahma
21-03-2010, 11:44   |  #9  
beckahma avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,052 mesaj

San Andreas'ı bende söyleyecektim arkadaş belirtmiş eklemişsin. Karub bi kere kötü bi paylaşım yapta şöyle eleştirelim seni biraz. :D

Uğraştım epey tüm pes serisini yaptımda kaydolmadı neyse. Çok sinir oldum tekrar yapıyorum:
Ama bu kez linkleri koyuyorum direk.

Pes 2: Pes 2

Pes 3: Pes 3

Pes 4: Pes 4

Pes 5: Pes 5

Pes 6 (Serinin efsane oyunu): Pes 6

Pes 2008: Pes 2008

Pes 2009: Pes 2009

Pes 2010: Pes 2010

Pes serisi de böyle geldi küçüklüğümüzden bu yana. Çok da gelişti. Devam bakalım. Başka çok oyun var böyle.

Son Düzenleme: beckahma ~ 21 Mart 2010 12:09
eolos
21-03-2010, 12:32   |  #10  
Yıllanmış Üye
2,036 mesaj

Güzel çalışma olmus :)

Mr.PessimisT
21-03-2010, 15:07   |  #11  
Yıllanmış Üye
447 mesaj

gercekten nereden nereyee güzel paylasım eskiyi hatırlamıs olduk vice city özellikle ve gta 3 gercekten en gzüel oyunlardıı ::)