ekran kartım geforce 4 mx440 öncelikle godfather ı çalıştırımı
bazı siteler açılmadığı için bana yeni direvrının linkini verirmisiniz. teşekküğrler
geforce 4 mx440
- 1
- 2
Acar ama rahat oynatır mı bilemem.
babayı yükledim oyuna giriyor açılış ekranında mause yok oyuna girdim binalar falan var adamlar yok ferisi yok işte bildiğim kadarıyla çalışltırmayacak olsa hiç açmaz acaba sürücüleri falan ada bi ayarmı gerekiyoru yun içinde ki bütün ayarları en alta indirdim
Bu ekran kartının yetmediğini gösterir.Hiç ugrasma bence.
Sadece ekran kartı değil, aynı zamanda ram miktarı ve işlemci gücü de çok önemli unsurlar.
İşlemciniz nedir?
Ram'iniz kaç MB/GB?
Güncel driverlar çok önemli ama ekran kartınız eski olduğundan Nvidia bir sürümden sonra eski kartları desteklemeyi kesiyor. Bu yüzden sizin ekran kartını da içine alan en son sürümü, nvidia'nın ana sayfasında sürücü arşivi bölümünden arayın.
ram768 işlemci p4 2.4 işte bana o direvrın linkini verirmisiniz bazı siteler açılmıyo oda açılmıyo rica etsem teşekkürler
sağol indiriyorum teşekürler çalısırmı ki şimdi
Canlassağol indiriyorum teşekürler çalısırmı ki şKesin değil.Yine aynı sonucu verebilir.
yok olmadı gene aynı üfff yaw bi oyun oynıycaz oda olmadı
yenilemenin vakti geldi
Gelmiş te geçmiş bile.
The Godfather'ın tüm ayarlarını minumum yapıp dener misin. Sanırım en azından oyuna girebiliyordu kartın... Bir umut...
yaptım tüm ayarlar minumum ama olmadı
ben bu ayın chipini aldım orada dergide programlar vermiş dergide anlatmış oyunları oynaya bilmek için ban bunu tam anlatırmısınız
ekran kartınımı değiştirmem gerecek ne tavsiye edersiniz
Canlasekran kartınımı değiştirmem gerecek ne tavsiyeBütçeni belirt ekrankartı için..Anakartın AGP kalıcak mı,yoksa değiştiriyor musun??
toplu değiştircem 650 $ lık bütçe m var kasa ve monitör hariç
anakart harddisk ekran kartı ram
slm, kasan cok eskiyse onu degismesi gerekebilir. zaten yeni bir guc kaynagi sart olur. sistem onerim yaklasik 600 dolar + kdv:
Anakart GIGABYTE GA-K8NMF9 (NF4 4X,LAN,SATA,RAID,S939) 83 $+KDV
Ram TWINMOS DDR400 1024MB Dual Channel Kit (2x512MB) 98 $+KDV
Ekran Kartı LEADTEK 256MB Winfast PX6800 GS TDH (Geforce 6800 GS) 228 $+KDV
Hdd SAMSUNG 120GB 7200RPM 8MB SATAII 72 $+KDV
İşlemci AMD Athlon 64 3000+ VENICE (1.8GHz, 512K, S939) BOX 128 $+KDV
Toplam Tutar: 609 $+KDV
KDV Dahil Toplam Tutar: 718.62 $
KDV Dahil Yeni Türk Lirası: 985 YTL
ben araştırdım birşeyler buldum
asus A8R MVP CFİRE (64FX 939,GB LAN,SATA,RAİD,PCIE,16X) 145$
AMD ATHLON 64 3200+ VENİCE 169$
ATI RADEON X800XL 160$
474$
şimdi anakart bu olunca hardisleri ve ramleri değiştirmeme gerek kalmıyor
böyle oolunca bi kasada çekerim herhalde
ama sistem uyumluluğu nasıl olur performans alabilirmiyim ??
Bence sen uğraşma..
egemengiga`nın önerdiği sistemi alsan çok iyi olur..:))
Elindeki parçaları sat temiz sistem yap.
enigmanın dediği aştı biraz beni 650 ytl yazacağıma dolar yazmışım sizden özür dilerim
650 ytl ye göre olursa daha iyi olur
çalıştırsa ne olacakki driver yükleyip o ekran kartıyla oyunları ışık hızında mı oynamayı planlıyorsun
eski parçalarıda satacam
oyunları hem ışık hemde makinayı yenilemiş olacam
eski kartrları satacam ama hardisk 200gb ram 1gb 2x512
onaları satmaya gerek yok
yeni ekran kartı işlemci anakart yeter yenilemiş olacam hem hemde ışık hızında oynıcam
Canlaseski kartrları satacam ama hardisk 200gb ram 1gb 2x512ışık hızında oynarsın ama sadece yıldız savaşlarını
onaları satmaya gerek yok
yeni ekran kartı işlemci anakart yeter yenilemiş olacam hem hemde ışık hızında oynı
- 1
- 2