Merhaba arkadaşlar.Sorunum daha önce başıma gelmeyen birşey.Yıllardır ekran kartımı nvidia nın sitesinden güncellerim.Bu güne kadar da bi sorun yaşamamıştım.Taa ki son güncellemeyi yapana kadar.Son güncellemeyle pc öyle yavaşlıyor öyle kasıyor ki,windows açıldıktan bir süre sonra artık mouse un imlecini oynatmak bile mümkün olmuyor.Enteresan olan bir önceki sürümünü yüklediğimde de aynı sorunu yaşıyorum.Kaldı ki bir önceki sürümden geçmiştim son sürüme,yani bir önceki sürümde sorun yoktu.Çözümünü bulamadım,ekran kartını devre dışı bıraktım,sildim v.s sil baştan kurdum,üzerine yükleye yükleye gittim gibi bi sürü olasılık denedim ama nafile.Son sürümü her yükleyişimde pc gidiyor,ve artık bir öncekini de.Bu arada sadece kendi sitesinden de değil,değişik sitelerden,değişik forumlardan da indirdim dosyayı,veya sistem aygıt yöneticisinden sürücüyü güncelleştir diye de yaptım,hatta pc ye komple format bile attım olmadı.6921 şu an ki sürüm az biraz kassa da idare ediyor.266.58 sorunlu olan son sürüm,260.99 ondan bir öncekiydi sanırım o da eskiden olmasa da şu anda sorun çıkaran bir başka sürüm.Kasayı da açtım kabloları yuvaları v.s bildiğim herşeyi kontrol ettim,temizledim.Kaldı ki şu anki sürümde problem yok denecek kadar az(en azından ben öyle sanıyorum)Yani ekran kartında sorun olsa her sürümde sorun çıkartırdı diye düşünüyorum.
Uzun uzadıya yazdım kusura bakmayın ama sorunun çözümünü bulamadım.Sürücü eski halinde kalsa yeni sürümlerini güncellemesem sorun olur mu?Veya bunun bir çözümü bir oluru var mı?Hepsini geçtim yıllardır aynı yöntemle yaptığım güncelleme muhabbeti neden şimdi bana sorun çıkardı ve neden son sürümün bir önceki sürümünde(güncellemeden önce bu sürüm vardı ve sorun yoktu) de artık sorun çıkartıyor pc?
Bilgisi olan arkadaşlar bilgi ve görüşlerini paylaşırsa memnun olurum.Şimdiden teşekkürler.