Selamlar forumdaşlar, günlerdir çözemediğim bir problemim var ve sizinle paylaşmam en iyisi olur diye düşündüm. Ben şu anki ekran kartım çok kötü ve yetersiz olduğu için (AMD Radeon HD5450) 2.el bi ekran kartı bakmaya karar verdim. Ekran kartını taktım pcye, bios açılışta bios karakterleri kafayı yedi garip garip şekiller vardı mesela Integrated yerine ^Jegra\e* gibi saçma sapan şeyler yazıyordu ama sadece yazılar değişik. Yoksa bios aynı bios. Neyse kartın driverlerini yükleyince geçer sandım yükledim aygıt yöneticisinde ekran kartım gözüküyor ama kod 43 hatası veriyor. Bios güncelledim, ekran kartı driverlerini güncelledim onu yaptım bunu yaptım halledemedim. Ekran kartının çalıştığına eminim fanları dönüyor zaten çalışmasa açmazdı. Driverleri siliyorum, güncellemeden önce nvidia onboard gibi bişey gözüküyor 256 mb. Güncelledikten sonra Microsoft görüntü bağd.'a dönüyor ve gb kısmında yok gözüküyor. Biraz karışık anlattım kusura bakmayın.
Sistem özelliklerim :
Gigabyte G31M-ES2L Anakart
Eski ekran kartı = AMD Radeon HD5450, Yeni ve bozuk ekran kartı = Galaxy GeForce 9500gt 1gb ddr2
3 gb ram
intel pentium 2.20ghz işlemci