ekran kartım winfast A360 le td (fx 5700) 256 mb ram yaptık bi hata 256 mn ramli bu kartı aldım ama su an nasıl bu kart oyunlarda nasıl performans alırım prence of percia 3 cıkacak eli kulagında onu oynamak için değiştirmalimiyim bi görüş bildirirmisiniz.
(bu arada bu ekran kartı olayını bi öğrenemedim gitti diğer donanımlar ok ama kardeşim ekran kartlarına gelince iç çamaşırı değişir gibi model değişiyo ) :))
bide bu kartı forumlarda alırken biraz okumuştum overclock canavarı filan die yazıp çiziyolardı bu overclock nasıl yapılır bi yardım
geforce fx 5700 LE
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.kardes ben subat 2005 te asusu v9570ge td dıye bı model ekran kartı aldım goya ekran kartını bana fx5700 diye 150 dolara sattılar makınyı bı topladım kı ne goreyım fx5700le cipli bi ekran kartı ımıs yıkıldım vallahı sımdı gıdıp ıade etsem bı ton tantana hıc ugrasmadım ama sen yenı bır ekran kartı alacaksan bence gıt ana kartına gore agp veya pcı expres a6800gt veya a6800ftx cıpı olan bı ekran kartı al kurtul
ya bu kart işe yaramaz mı şimdi yani 5700 e göre performansı cok mu düşük ki sen böle yıkıldın felan?kesin bi kart almam lazım mı yani sistemi kurdum herşey mükenmele yakın bi ekran kartı var onuda şimdi değiştireyim mi? yani bu kartın süresi geçti mi?
5700le varsa hiç üzülmeyin rivatuner 2,0 ile bunu rahatça
5700'e dönüştürebilirsiniz.
ayrıntılı bilgi temmuz 2005 CHIP'te.....
Zaten 5700le adında bir çekirdek yok.Hepsi 5700 ama downclock edilmiş gpulardır.Kartı elinden çıkarmaya bak derim çünkü yetersiz.
Arkadaşlar bu konuyu biraz daha açar mısınız ? Bende MSI 256MB GeForce FX5700LE var. FX5700'den farkı nedir ? Sürekli oyun oynamasam da bilgisayarımı oyuncu konseptinde kurdum. Cevaplarınızı bekliyorum.
kardeş bu 5700 le 256 mb filan diyolar ya bi enayilik edip bilgisayardan anlamadığım zaman aldım bi kere o 256 kullanmıyo çünkü hızı düşük oldugundan buna gerek duymuyo.sonra bunun cekirdek hızı 5700 e göre düşük oluyo.Ben prince of percia 2 yi rahat oynadım çok kasmadı ama prince of percia 3 için benim yeni bi ekran kartı almam artık farz oldu.
Yapma ya!... Bizde almış olduk valla. :( Bilgisayarcıdayken adam bana deseydi bunu biraz daha para verir alırdık daha oyuncu olanını. Prince of Persia'nın 1. sini bilirim ben. :) 3 ünü oynamadım.
Yeni oyunları artık kaldırmaz bu ekran kartı mı diyosun şimdi ?
Atsan atılmaz satsan satılmaz bu kartta şimdi.. ÜSt modeline bir kuruş verecek param yok. :(
"aslancimbomum" un söylediği rivaturner programı bu işi yapıyor mu hakikaten ? Varsa bi bilgin söyle kardeş kurtulayım ızdıraptan.
ya daha 3 ü çıkmadı 2 sini oynuyordum rahat.Ama eminim 3 ünü kaldıramıyacaktır ben sitesinden mekanların filan manzaralarını indirdim çok zor yani.